BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut cu ”U” Cluj-Napoca

4
Echipa feminină a clubului Phoenix a pierdut jocul din etapa a 12-a de pe teren propriu cu ”U” Cluj-Napoca. Gălățencele au cedat jocul cu clujencele 60-71, după ce la pauza mare echipa din Cluj-Napoca avea un avans de cinci puncte 37-32. 
Primul sfert a fost echilibrat și s-a încheiat cu Phoenix în avantaj 20-18 grație unei aruncări de trei puncte înscrisă în ultimele secunde ale parțialului de K. Ruthan. În sfertul secund oaspetele s-au impus 19-12 astfel că la pauza mare ”U” Cluj conducea cu 37-32. Cu excepția a două libere marcate de S. Steenholdt în debutul sfertului Phoenix a marcat celelalte zece puncte în finalul actului secund. Sfertul trei a fost încheiat de Phoenix cu doar opt puncte marcate, 8-19, iar șase din cele opt puncte au fost mascate din aruncări libere, chiar dacă antrenorul Eugenio Rodrigues a încercat să întrerupă seria ratărilor ale echipei sale prin schimbări și time-out-uri. În sfertul patru Phoenix s-a impus 20-15, cu deficit consistent pe tabelă gălățencele au pierdut una din jucătoarele de bază americanca Kathrine Ruthan s-a accidentat și nu a mai putut continua jocul.    
Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Sanice Steenholdt cu 20 de puncte și 10 recuperări ”double-double”. Pentru Phoenix au mai marcat: Erica Covlie, Janette Jackson și Kathrine Ruthan câte 9 puncte, Bianca Fota 8 puncte, Alexandra Dumitrache 4 puncte și Andreea Crețu un punct. 
Pentru Phoenix urmează ultimul joc din deplasare din acest an vineri, 23 decembrie, de la ora 18.00, la Târgoviște, cu CSM.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal