FOTBAL: Echipele gălățene din Liga a III-a termină turul cu jocuri în deplasare

6

În   Liga a III-a sunt programate în finalul acestei săptămâni meciurile din etapa a XV-a, ultima din tur. Cele trei echipe gălățene vor încheia turul cu meciuri în deplasare.

Sporting Liești va juca în ultima etapă a turului vineri, 2 decembrie, de la ora 14.00, la Râmnicu Sărat, cu Olimpia. Lieștiul este pe cinci înaintea ultimei etape cu 23 de puncte în timp ce echipa din Buzău ocupă locul șapte cu 20 de puncte. Cu un eventual succes la Râmnicu Sărat, Sporting Liești poate încheia pe podium turul Ligii a III-a. 

Metalosport va încheia turul campionatului din Liga a III-a la Bacău pe stadionul ”Letea” cu cei de la Spot Club cu ”lanterna” de conjunctură a seriei Sport Club Bacău. Înaintea ultimei etape a turului Metalosport este pe pe locul nouă în clasament cu 17 puncte din 13 jocuri, în timp ce băcăuanii sunt într-o situație delicată ocupă ultimul loc cu -15 puncte, depunctare venită din partea FRF ca urmare a unor litigii cu foști jucători. 
La fel ca în precedentele etape nou promovata Avântul Vale Mărului are cea mai dificilă misiune dintre echipele gălățene. Vălmărenii se vor deplasa în ultima etapă din tur la Roman, pentru jocul cu echipa de pe locul șase CSM Roman, grupare care în precedenta etapă s-a impus 1-0 la Galați cu Metalosport. Avântul Valea Mărului este pe locul 10 în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 13 puncte din 13 jocuri.       
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal