FOTBAL. Gabi Călinescu: ”Avem 3 fete accidentate și vom face tot ce ține de noi ca să le facem bine cât mai repede posibil”

7

Chiar dacă este în pauză competițională echipa de fotbal feminin a orașului continuă pregătirile pentru partea a doua a sezonului. De la antrenamentele echipei pregătite de Gabriel Călinescu lipsesc trei jucătoare importante. Despre jucătoarele lipsă ne-a vorbit antrenorul echipei Gabi Călinescu.   


”În momentul de față din păcate  avem 3 fete accidentate și vom face tot ce ține de noi ca să le facem bine cât mai repede posibil. Roxana Pazargic care s-a accidentat la ultimul joc de pregătire din luna septembrie, care s-a sacrificat și a jucat pentru echipă până când nu a mai putut, nu doar că apreciem efortul ei ci îi suntem recunoscători pentru tot ce a făcut pentru noi într-un sezon și jumătate, practic ea a fost și este pentru noi un stâlp în apărare și nu numai. 

Georgiana Stratu, care nu știm exact ce are ea urmând sa fie consultată de un medic specialist și atunci vom ști mai multe. Și ea a forțat și a jucat pana la ultimul meci. Find una din fetele cele mai experimentate și una din fetele care poate marca din orice poziție.

Și ultima este Maria Stamate cea care a debutat cu gol la primul meci oficial care din păcate s a accidentat la un antrenament la handbal. Ea este legitimată și la un club de handbal. Sperăm sa le recuperam cât mai repede posibil. Am avut un tur cu multe fete accidentate speram ca în viitorul apropiat sa nu mai avem parte de așa ceva”, ne-a spus Gabriel Călinescu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal