HOCHEI: Debreceni HK și Dunaújvárosi joacă la Galați, cu Dunărea, în week-end

1
foto: MolLiga/facebook

După turneul din Serbia-Ungaria în urma căruia s-au întors cu un singur punct, și și-au diminuat șansele de accedere în play-off, hocheiștii de la Dunărea vor susține în finalul săptămânii, sâmbătă, duminică, 3-4 decembrie, de la ora 18.00, alte două meciuri în Liga Mol. Echipa pregătită de Marius Trandafir va juca pe gheața Patinoarului ”Dunărea” cu Debreceni HK și Dunaújvárosi Acélbikák, echipe aflate la jumătatea ierarhiei în Liga Mol. 

Dubla cu cele două echipe din Ungaria este abordată de Dunărea de pe locul nouă în Liga Mol cu 25 de puncte în 26 de jocuri, cinci puncte mai puțin și tei meciuri în plus față de echipa de pe ultimul loc de play-off Fehervari Titanok.  Debreceni HK, prima adversară a gălățenilor din finalul săptămânii, este pe șase în Liga Mol, înaintea turneului din România, cu 33 de puncte din 21 de jocuri, în timp ce Dunaújvárosi Acélbikák (DAB Docler), adversarul de sâmbătă, este pe cinci în Liga Mol cu 40 de puncte din 22 de jocuri. 
Dunărea și Debreceni HK s-au întâlnit în acest sezon o singură dată în Ungaria, iar maghiarii s-au impus 2-1 în prelungiri. Cu Dunaújvárosi Acélbikák gălățenii s-au întâlnit de două ori iar victoriile au fost împărțite, 4-2 în Ungaria pentru  Dunaújvárosi , 4-3 la Galați, în prelungiri, pentru Dunărea.