HOCHEI: Dunărea e în finala Cupei după victoria cu Steaua

3

Hocheiștii de la Dunărea a obținut calificarea în finala Cupei României. După victoria  6-2 (2-1, 2-1, 2-0) cu Progym Gheorgheni, din primul meci al grupei A, gălățenii au câștigat și al doilea joc al grupei, ce se dispută la Brașov, 6-3 (1-0, 4-0, 1-3) cu Steaua București, au câștigat grupa A și s-au calificat în finala Cupei României. 
Scorul a fost deschis în minutul 4 al jocului de Levente Lorincz din pasa lui Robert Krajci, gol marcat de gălățeni în superioritate numerică. Ondrej Rusnak, ajutat de Timur Rasulov și Phil Bushbacher a dublat avantajul în minutul 30 al jocului, după care Levente Lorincz, ajutat de Robert Krajci și Szocs Szabolcs, a marcat de două ori consecutiv în minutele 32 și 36, iar Dunărea s-a desprins la 4-0. 
Scorul după primele două reprize, 5-0, a fost stabilit de Robert Krajci în minutul 38 al jocului. Steaua a marcat de două ori consecutiv în repriza a treia, dar Vitali Donika, ajutat de Timur Rasulov și Phil Bushbacher, a replicat și a marcat pentru 6-2. Scorul final, 6-3, a fost stabilit de Steaua, tatăl, Ioan Timaru, a pasat, fiul, Robert Timaru, a marcat!

Dunărea:

Laszlo Arnold, Bogdan Alexandru Popa-portari;

Tamas Nandor, Hildebrand Szabolcs, Leonard Pascaru, Attila Goga, Botond Flinta, Timur Rasulov, Pal Zsombor, Alexandru Ionuț Munteanu, Erik Bednar-fundași;

Ondrej Rusnak, Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Levente Lorincz, Ede Mihaly, Phil Bushbacher, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți;

Marius Trandafir-antrenor.

Mâine, de la ora 19.00, Dunărea va juca în finala Cupei României cu Sport Club Miercurea Ciuc, câștigătoarea grupei B. Finala va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal