HOCHEI: Dunărea întâlnește Sport Club Miercurea Ciuc, vineri, în finala Cupei

8

După victoria 6-3 cu Steaua București, din ultimul meci al grupa A, hocheiștii de la Dunărea au obținut calificarea în finala Cupei României. Cu două victorii din două jocuri, 6-2 (2-1, 2-1, 2-0) cu Progym Gheorgheni și 6-3 (1-0, 4-0, 1-3) cu Steaua București gălățenii au câștigat grupa și vor juca pentru câștigarea actualei ediții a Cupei cu câștigătoarea grupei B, Sport Club Miercurea Ciuc, deținătoarea trofeului. Harghitenii au obținut calificarea în finală după ce au învins 12-0 Sportul Studențesc și 2-1 Corona Brașov. Finala se va disputa vineri, 23 octombrie, de la ora 19.00, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 3. 
În acest sezon Dunărea și SC Miercurea Ciuc, cele două adversare din finala Campionatului Național de sezonul trecut, s-au întâlnit de patru ori. Dunărea a câștigat trei dintre jocuri, 8-4, 4-3 la Galați și 2-1 la Miercurea Ciuc, în timp ce harghitenii s-au impus 5-2 la Miercurea Ciuc.  
La precedenta ediție a Cupei, Dunărea a câștigat medaliile de bronz la turneul ce s-a desfășurat la Gheorgheni. În finala mică gălățenii au învins cu 7-6, după o repriză de prelungiri, gazdele turneului Progym Gheorgheni. În grupă Dunărea a pierdut 4-12 cu SC Miercurea Ciuc și a învins cu 7-0 Corona Brașov. SC Miercurea Ciuc a câștigat Cupa sezonul trecut după ce a învins în finală, 3-2, Steaua.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal