HOCHEI: Dunărea a învins Debrecen HK în Liga Mol

2
Hocheiștii de la Dunărea au obținut o nouă victorie în Liga Mol. Primul meci, din cele două pe care Dunărea le are programate în acest final de săptămână, a fost câștigat de Dunărea 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), cu cei de la Debrecen HK. 
La priam pauză Dunărea a intrat în avantaj 1-0, după o repriză echilibrată. Gălățenii au deschis socrul în minutul opt, moment al jocului în care evoluau în superioritate numerică. După ce au fixat echipa adversă în propria treime, Botond Flinta, aflat la linia albastră a treimii oaspeților,  a trimis la poartă și a marcat. Imediat oaspeții au beneficiat și ei de un moment de superioritate numerică dar fără efect pe tabela de marcaj. Dunărea putea intra cu avantaj dublu la prima pauză, dar Ede Mihaly în urma unui contraatac a ratat o ocazie importantă de a marca.  
În partea secundă oaspeții s-au impus cu 1-0, astfel că după două reprize cele două echipe se aflau la egalitate 1-1. Dunărea a început partea secundă cu un moment de inferioritate numerică peste care a trecut cu brio. Scăpați cu bine de momentul de om în minus gălățenii au fost egalați în egalitate numerică, în minutul 27. După egalare Dunărea a oferit replica imediat dar Ondrej Rusnak a trimis în bară. În partea secundă Dunărea a mai ratat o ocazie importantă de a marca Robert Krajci a recuperat pucul în propria treime, a plecat pe contraatac dar a scăpat pucul de sub control în apropierea porții adverse. Și în partea secundă Dunărea a beneficiat de un moment de superioritate numerică, dar de data asta fără probleme pentru defensiva adversă. 
În ultima treime Dunărea a arătat că, parcă, și-a dorit mai mult victoria. După o repriză dominată de băieții lui Marius Trandafir gălățenii au marcat în finalul meciului cu 1.35 minute. Autorul golului victoriei a fost atacantul ucrainean Vitali Donika, aflat în fața porții Vitali a fost servit de undeva din spate de Onderj Rusnak-Robert Krajci. Imediat după încasarea golului de 1-2 oaspeții solicită time-out, la reluare portarul las loc unui jucător de atac, oaspeții ne năpustesc în treimea gălățeană dar Vlastimil Lakosil și ceilalți dunăreni cu sarcini defensive, și nu numai, au menținut intactă tabela. 
Dunărea: 
Vlastimil Lakosil, Bogdan Popa-portari; 
Linia a I-a: Botond Flinta, Erik Bednar-Ondrej Rusnak, Vitali Doni8ka, Robert Krajci    
Linia a II-a: Hildebrand Szabolcs, Attila Goga-Szocs Szabolcs, Ede Mihaly, Lorincz Levente; 
Linia a III-a: Tamas Nandor, Timur Rasulov, Anton Cristian Popa, Pal Zoltan, Alexandru Cristian Munteanu; 
Linia a IV-a: Alexandru Ionuț Munteanu, Pal Zsombor, Bogdan Neagoș; 
Antrenor: Marius Trandafir. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal