HOCHEI: Dunărea a pierdut 1-8 la UTE

10Ultimul turneu din acest an din Liga Mol a fost început de hocheiștii de la Dunărea cu o înfrângere. Cel de al 31-lea meci din Liga Mol a fost pierdut de Dunărea 1-8 (0-2, 0-2, 1-4) pe terenul celor de la UTE (Újpesti Torna Egylet), echipa ce era clasată pe locul trei înaintea meciului. După două reprize încheiate 2-0 pentru cei de la UTE, ultima treime a fost câștigată de gaze 3-1. Pentru Dunărea a marcat Erik Bednar, ajutat de Phil Bushbacher, gol marcat în superioritate numerică la scorul 4-0 pentru gazde. 
După înfrângerea de la UTE Dunărea se menține pe locul opt în clasamentul Ligii Mol cu 35 de puncte din 31 de jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 7, Fehérvári Titánok, (două meciuri în plus), 3 puncte mai mult decât echipa de pe locul 9, Ferencváros Budapesta, dar și două jocuri în plus față de echipa din Ungaria.
Mâine, miercuri, 28 decembrie, de la ora 19.00, ora României, Dunărea va juca la Dunaújvárosi cu cei de la  Dunaújvárosi Acélbikák (DAB Docler), echipa de pe locul 5 în clasamentul la zi din Liga Mol. Dunărea:

Vlastimil Lakosil-portar;

Linia a I-a: Botond Flinta, Timur Rasulov-Anton Cristian Popa, Robert Krajci, Ondrej Rusnak;


Linia a II-a: Attila Goga, Tamas Nandor-Phil Bushbacher, Pal Zoltan, Levente Lorincz;

Linia a III-a: Erik Bednar, Pal Zsombor-Bogdan Neagoș, Ede Mihaly, Hildebrand Szabolcs;

Rezerve: Bogdan Alexandru PopaAlexandru Ionuț Munteanu;

Antrenori: Marius Trandafir și Irimia Gherghișan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal