HOCHEI: Dunărea a pierdut cu Steaua în Campionatul Național

8

Între două serii de meciuri în Liga Mol hocheiștii de la Dunărea au susținut meciul de debut în turul II din Campionatul Național. Gălățenii au jucat pe teren propriu cu Steaua și au pierdut 2-5 (1-3, 1-1, 0-1), deși raportul șuturilor trimise la poartă le este total favorabil gălățenilor 26-14.

Dunărea a început meciul practic de la 0-2. După  ce au avut primele ocazii ale meciului gălățenii au fost taxați de cei de la Steaua care au marcat de două ori consecutiv în decurs de 40 de secunde. Dunărea a încercat să ofere replica, au pus stăpânire pe joc și au ratat mai multe ocazii importante de a marca Devecka a trimis în bară iar Bednar din fața porții a trimis peste. Dunărea a redus din handicap în minutul opt prin Robert Krajci, din pasa lui Botond Flinta. Deși gălățenii au avut un moment de om în plus până la prima pauză au marcat tot cei de la Steaua, gol contestat de jucătorii de la Dunărea. 
Partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1. deși ne așteptam la un iureș ofensiv la poarta steliștilor cei care au marcat primii au fost to oaspeții care s-au distanțat la 4-1. la acest scor, jumătatea meciului, portarul Bogdan Popa a fost schimbat cu Laszlo Arnold. Dunărea a marcat în partea secundă cu ajutorul unui autogol. Robert Krajci a trimis pucul în fața porții pe traiectoria pucului s-a interpus Lucian Oprea, fostul jucător al Dunării,  iar pucul a intrat în poartă. Deși Dunărea a beneficiat de două momente de superioritate numerică în partea secundă gălățenii nu au pus prea mari probleme porții adverse cei mai periculoși pentru porta lui Catrinoi au fost fundașii Flinta, Rasulov sau Bednar cu șuturi de la distanță.  În ultima parte singurul gol a fost marcat de cei de la Steaua tot în urma unui contraatac. Și în ultima treime gălățenii au beneficiat de două momente de om în plus dar fără efect pe tabelă. 
Dunărea: 
Portari: Bogdan Alexandru Popa, Laszlo Arnold
Linia a I-a: Botond Flinta, Tomas Devecka-Pal Zoltan, Vitali Donika, Riobert Krajci; 
Linia a II-a: Attila Goga, Hildebrand Szabolcs-Mihaly Ede, Phil Bushbacher, Levente Lorincz; 
Linia a III-a: Tomas Devecka, Timur Rasulov-Adrian Irimia, Anton Cristian Popa, Alexandru cristian Munteanu; 
Rezerve: Alexandru Ionuț Munteanu, Pal Zsombor, Tamas Nandor; 
Antrenor: Marius Trandafir.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal