HOCHEI: Dunărea a pus capăt seriei victoriilor după 1-2, în prelungiri, cu UTE

4

Seria victoriilor consecutive în Liga Mol, trei la număr, a fost întreruptă de hocheiștii de la Dunărea cu o înfrângere, în prelungiri, cu viceliderul Ligii Mol, UTE Budapesta. Băieții lui marius Trandafir au pierdut 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1) jocul cu echipa din Budapesta deși dacă ar fi avut mai multă șansă, sau precizie, la finalizare gălățenii puteau câștiga jocul, chiar în timp regulamentar.

După un început mai bun al gălățenilor UTE a deschis scorul în minutul în minutul șase al primei părți. Dunărea a încercat egalarea, și-a creat mai multe  ocazii de a marca cel mai aproape de a marca au fost Donika, Lorincz sau Hildebrnad.

În partea secundă, încheiată 0-0, Dunărea a jucat bine defensiv, apărarea gălățeană a menținut diferența minimă pe tabelă chiar dacă au jucat patru minute cu un om în minus ți 43 de secunde în dublă inferioritate (3 contra 5). În plan ofensiv gălățenii au avut câteva oportunități de a egala, ce mai importantă a fost ratată de Lorincz, din fața porții atacantul harghitean a trimis puțin pe lângă după o pasa excelentă promită de la Goga. În partea secundă jocul a fost întrerupt timp de câteva minute pentru a permite spectatorilor să arunce pe gheață jucăriile. 
Partea a treia a fost dominată categoric de Dunărea. La fel ca în jocul de ieri cu Ferencsvaros gălățenii au împins jocul în treimea oaspeților dar au reușit să marcheze o singură dată, gol prin intermediul căruia jocul a fost împins în prelungiri. După ce Bushbacher, Donika sau Goga au ratat ocazii importante de a marca când mai erau fix nouă minute de joc din timpul regulamentar Timur Rasulov a trimis la poartă de la linia albastră a treimii adverse, portarul a respins în față de acolo Phil Bushbacher a împins pucul la Ondrej Rusnak iar atacantul slovac a marcat golul egalării. După marcarea golului egalizator Dunărea a continuat să țină în presiune defensiva adversă, Donika, în două rânduri, Szocs sau Rusnak, au fost aproape să marcheze. Repriza suplimentară de prelungiri a debutat cu o ocazie mare a gălățenilor Bushbacher plecat pe contraatac a ratat din poziție singur cu portarul. Apoi cele două echipe au irosit câteva ocazii de a marca, iar cu 50 de secunde înainte de final UTE a marcat golul victoriei. 
Dunărea: 
Vlastimil Lakosil, Bogdan Popa-portari; 
Linia a I-a: Tamas Nandor, Timur Rasulov-Ondrej Rusnak, Phil Bushbacher, Vitali Donika
Linia a II-a: Hildebrand Szabolcs, Attila Goga-Ede Mihaly, Szoxcs Szabolcs, Levente Lorincz
Linia a III-a: Pal Zsombor, Erik Bednar-Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu, Anton Cristian Popa
Rezerve: Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș
Antrenor: Marius Trandafir.    

Pentru Dunărea urmează cele două jocuri restante cu Sportul Studențesc, din turul I al Campionatului Național, 16-17 decembrie, la Galați. Apoi, gălățenii vor debuta în a patra competiție din acest sezon, Cupa României, competiție ce se va desfășura între 20 și 23 decembrie, la Brașov,
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal