HOCHEI: Dunărea și-a aflat programul de la Cupă

4
Federația Română de Hochei a stabilit programul după care se vor desfășura meciule ediției 2016-2017 a Cupei României. Turneul se va disputa între 20 și 23 decembrie, la Brașov, Patinoarul Olimpic. La competiția de la Brașov vor participa toate cele șase echipe din Campionatul Național de Seniori, Dunărea, Sport Club Miercurea Ciuc, Corona Brașov, Progym Gheorgheni, Steaua București și Sportul Studențesc București, ce au fost împărțite în două grupe de trei echipe. 
Dunărea va juca în Grupa A alături de Steaua Rangers București și Progym Gheorgheni. Echipa gălățeană va juca primul meci la ediția din acest an al Cupei marți, 20 decembrie, de la ora 19.00, cu Progym Gheorgheni. Miercuri, 21 decembrie, Dunărea va avea zi de pauză, dar Steaua și Progym  vor juca de la ora 19.00. Joi, 22 decembrie, de la ora 19.00, Dunărea va juca ultimul meci din grupă cu Steaua București. La finalul meciurilor din grupe echipele de pe primul loc vor juca în finala Cupei României în timp ce echipele de pe locul doi vor juca în finala mică, pentru medaliile de bronz, finalele urmând să se dispute vineri, 23 decembrie.
Sezonul trecut Dunărea câștigat medaliile de bronz la turneul ce s-a desfășurat la Gheorgheni. În finala mică gălățenii au învins cu 7-6, după o repriză de prelungiri, gazdele turneului Progym Gheorgheni. În grupă Dunărea a pierdut 4-12 cu SC Miercurea Ciuc și a învins cu 7-0 Corona Brașov.
Altfel, până la meciurile de la Cupă Dunărea va juca vineri,  de la ora 18.30, și sâmbătă, de la ora 10.30, restanțele din turul I, Campionatul Național, cu Sportul Studențesc. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal