HOCHEI: Dunărea a trecut cu 6-2 de Ferencváros în Liga Mol

19
Hocheiștii de la Dunărea și-au trecut în cont o nouă victorie în liga Mol. Meciul de duminică cu Ferencváros Budapesta, duel care poate deveni important pentru accederea în play-off-ul Ligii Mol a fost câștigat de gălățeni 6-2 (0-0, 2-1, 4-1), după un meci foarte bun făcut de echipa gălățeană. 
Prima parte s-a încheiat la egalitate 0-0. Cele două echipe și-au creat câteva ocazii de a marca dar fără rezultat pe tabelă. Dela Dunărea cel mai aproape de gol au fost Lorincz și Donika. În prima parte Dunărea a beneficiat de un moment de superioritate numerică, dar fără rezultat pe tabelă. 
Până cu trei minute înainte de final și partea secundă sa desfășurat după aceleași coordonate ca prima. Cu patru minute înainte de pauză după mai multe momente de dominare a gălățenilor, arbitrii au dictat dublă eliminare, câte una de fiecare parte. Rămase în 4-4 cele două echipe au început să concretizeze ocaziile avute. Dunărea marcat  rapid pentru 2-0 într-un minut. Prima dată Phil Bushbacher a deschis scorul, ajutat de Tomas Devecka și Timur Rasulov, cu un șut de la distanță, iar peste 39 de secunde Ondrej Rusnak, din pasa lui Vitali Donika a dublat avantajul. Oaspeții au oferit replica imediat, la 18 secunde de la golul de 2-0 al Dunării au revenit în joc cu golul de 2-1, scor cu care s-a încheiat partea secundă. 
În primul minut al ultimei reprize Dunărea s-a desprins la 3-1 prin reușita lui  Phil Bushbacher, iar peste patru minute Szocs Szabolcs ajutat de Levente Lorincz a marcat pentru desprinderea decisivă 4-1. Ferencváros a revent la 4-2 însă în finalul meciului gălățenii au mai marcat de două ori. Vitali Donika a oferit o pasă bună pentru Phil Bushbacher, iar americanul a marcat pentru 5-2, iar Pal Zoltan, lansat pe contraatac de o pasă a lui Attila Goga a marcat pentru 6-2  
Dunărea: 
Vlastimil Lakosil, Laszlo Arnold-portari; 
Linia a I-a: Botond Flinta, Timur Rasulov-Ondrej Rusnak, Vitali Donika, Phil Bushbacher; 
Linia a II-a: Attila Goga, Hildebrnad Szabolcs-Szocs Szabolcs, Lorincz Levente, Mihaly Ede; 
Linia a III-a: Pal Zsombor, Tomas Devecka-Adrian Irimia, Anton Cristian Popa, Pal Zoltan; 
Rezerve: Alexandru Ionuț Munteanu, Bogdan Neagoș, Tamas Nandor; 
Antrenor: Marius Trandafir.
În clasamentul al zi din Liga Mol Dunărea urcă pe locul șapte cu 34 de puncte din 29 de jocuri, două puncte mai mult, dar și trei meciuri în plus față de echipele de pe locurile 8 și 9, Fehervari Titanok și Ferencváros Budapesta.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal