HOCHEI: Gladiatorii s-au impus și în al doilea meci cu CSȘ Gheorgheni

4
foto: Gladiators Dunărea Galati
Juniorii sub 16 ani de la Gladiators Dunărea Galați au câștigat și al doilea meci din prima etapă a returului Campionatului Național cu cei de la CSȘ Gheorgheni. Gladiatorii s-au impus 6-5 (2-1, 1-2, 2-2, 1-0), la fel ca în primul meci, după o repriză de prelungiri. 
Golurile gălățenilor au fost marcate de: Denis Diaconu (1-1), ajutat de Raul Maftei și Remus Gheorghe; Macar Bradcenco (2-1); Denis Diaconu (3-3), ajutat de Raul Maftei; Remus Gheorghe (4-3), Denis Diaconu (5-3), ajutat de Victor Florea și Remus Gheorghe, iar golul victoriei a fost marcat de Edurad Smiz, din pasa lui Remus Gheorghe, cu 7 secunde înainte de expirarea timpului suplimentar.
În cele două jocuri antrenorul Cristi Munteanu a avut la dispoziție lotul: 
Ionuț Cristian Andrișoi și Bianca Bobu-portari; 
Robert Balaban, Alexandru Adrian Olenici, Nicolae Smilenco, Alexandru Diaconu, Macar Bradcenco, Emilia Munteanu-fundași; 
Remus Gheorghe, Raul Maftei, Eduard Smiz, Florin Claudiu Mladin, Anton Ciobanu, Dimitri Letu, Edward Andrei Bosna, Denis Petre Diaconu-atacanți.   
După cele două jocuri cu CSȘ Gheorgheni gladiatorii se mențin pe locul doi în clasamentul CN juniori II cu 25 de puncte din 12 jocuri. Următoarea dublă pentru gladiatorii sub 16 ani este programată pentru 7-8 ianuarie 2017 pe terenul celor de la Steaua București.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal