HOCHEI: Prima victorie la zero în Liga Mol. 3-0 cu Dunaújvárosi

4
După victoria de ieri 2-1 cu Debreceni HK hocheiștii de la Dunărea au înregistrat a doua victorie consecutivă în Liga Mol, 3-0 (0-0, 2-0, 1-0), în al doilea meci al săptămânii din Ligă, cu Dunaújvárosi Acélbikák (DAB Docler). Aceasta este primul meci din Liga Mol încheiat de Dunărea fără gol primit grație evoluției portarului Vlastimil Lakosil, a cărui evoluție de azi se poate caracteriza astfel: a scos tot!
La prima pauză cele două echipe au intrat la egalitate 0-0, asta datorită intervențiilor lui Vlastimil Lakosil, unule din intervenții chiar din poziție de singur cu atacantul advers. În plan ofensiv Dunărea a avut câteva încercări la poarta adversă cei mai insistenți au fost Popa și Munteanu C. 
În partea secundă Dunărea ne-0a arătat și latura ofensivă a echipei. După ce au irosit câteva șanse importante de a marca, prin Mihaly sau Lorincz, gălățenii au deschis scorul în jocul de azi în minutul 27 al jocului prin Vitali Donika, ajutat de Phil Bushbacher și Ondrej Rusnak. Imediat după deschiderea scorului Munteanu C. ratează o oportunitate de marca. Băieții lui Marius Trandafir au menținut ritmul ofensiv iar la patru minute de la deschiderea scorului dublează avantajul prin intermediul unui autogol, după un șut la poartă a lui Szocs Szabolcs pucul a intrat în poartă deviat de unul dintre jucătorii oaspeți, creditat cu gol fiind Szocs Szabolcs. Imediat oaspeții au întrerupt jocul prin intermediul unui time-out dar fără efecte pe tabelă.         
Partea a treia a debutat cu o ratare, din poziție bună a lui Bushbacher, însă imediat atacantul american s-a revanșat și a marcat pentru 3-0, din întoarcere aflat pe centrul porții. În ultima treime reduta condusă de Vlastimil Lakosil a rezistat chiar și când a jucat timp de patru minute cu un om în minus în urma a două eliminări consecutive. 
Dunărea: 
Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa-portari; 
Botond Flinta, Erik Bednar-Phil Bushbacher, Ondrej Rusnak, Vitali Donika-linia a I-a; 
Attila Goga, Hildebrand Szabolcs-Szocs Szabolcs, Mihaly Ede, Lorincz Levente-linia a II-a; 
Nandor Tamas, Timur Rasulov-Pal Zoltan, Anton Cristian Popa, Alexandru Cristian Munteanu-linia a III-a; 

Alexandru Ionuț Munteanu, Pal Zsombor, Bogdan Neagoș-linia a IV-a; 
Marius Trandafir-antrenor. 
După cele șase puncte acumulat în finalul săptămânii în Liga Mol Dunărea își consolidează locul 9. Gălățenii ocupă prima poziție sub locurile de paly-off cu 31 de puncte din 28 de jocuri, 12 puncte în plus față de echipa de pe locul zece, HK Belgrad dar și trei meciuri în plus. Față de locul opt ocupat acum de Ferencvaros Budapesta, Dunărea are un punct mai puțin dar patru meciuri în plus.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal