HOCHEI: Victorie în prelungiri la Dunaújvárosi

4

Meciul doi din ultimul turneu al anului pe care Dunărea îl susține în aceste zile în Ungaria, în Liga Mol, a fost câștigat de echipa pregătită de Marius Trandafir și Irimia Gherghișan 7-6 (2-2, 2-3, 2-1, 1-0), în prelungiri, cu cei de la  Dunaújvárosi Acélbikák, un nou meci în care gălățenii au revenit în mai multe rânduri de la 0-1, 2-4 sau 4-6. 

Prima parte s-a încheiat la egalitate 2-2. Gazdele au deschis scorul în minutul 5 dar Dunărea a egalat în minutul 7, prin Phil Bushbacher, ajutat de Ondrej Rusnak și Hildebrand Szabolcs, gol marcat de Dunărea în inferioritate numerică. În minutul 15 al jocului Dunărea a trecut în avantaj 2-1, prin golul marcat de Ondrej Rusnak, din pasa lui Robert Krajci, iar gazdele au marcat golul de 2-2 în ultimul minut de joc din prima repriză. În partea secundă, în primele 2.13 minute Dunaújvárosi s-a desprins la 4-2, însă Dunărea a revenit la fel de repede cu două goluri marcate în două minute. Prima dată Pal Zsombor ajutat de Lorinz levente și Erik Bednar a înscris pentru 4-3, în minutul 4, iar Levente Lorincz, ajutat de Ondrej Rusnak și Robert Krajci, a egalat la 4, în minutul 5.17. Partea secundă s-a încheiat 2-1 pentru gazde prin golul reușit în minutul 10.

În ultima parte Dunărea s-a impus 2-1. Cu 7 minute înainte de final  Dunaújvárosi s-a desprins la 6-4. Dunărea a revenit în finalul jocului cu două goluri în două minute prin care jocul a fost împins în prelungiri. În minutul 57 Hildebrand Szabolcs ajutat de Botond Flinta și Mihaly Ede a marcat pentru 6-5, iar Robert Krajci, ajutat de Ondrej Rusnak și Timur Rasulov a egalat la 6. În prelungiri după 3.26 minute de joc, Robert Krajci a marcat golul victoriei, ajutat de  Ondrej Rusnak și Erik Bednar, asta după ce în ultimele secunde de joc din timpul regulamentar arbitrii nu au validat un presupus gol al oaspeților după ce au consultat arbitrajul video.         

Pentru Dunărea urmează ultimul meci din acest an vineri, 30 decembrie, de la ora 19.30, la Debrecen cu cei de la Debrecen HK, echipa de pe locul șase în clasamentul la zi din Liga Mol. Cu 37 de puncte în 32 de jocuri Dunărea este pe locul șapte în Liga Mol. 

Dunărea:

Vlastimil Lakosil, Bogdan Alexandru Popa-portari;

Linia a I-a: Tamas Nandor, Erik Bednar-Robert Krajci, Ondrej Rusnak, Phil Bushbacher;

Linia a II-a: Botond Flinta, Pal Zsombor-Pal Zoltan, Ede Mihaly, Levente Lorincz;

Linia a III-a: Alexandru Ionuț Munteanu, Timur Rasulov-Bogdan Neagoș, Anton Cristian Popa, Hildebrand Szabolcs;

Antrenori: Marius Trandafir și Irimia Gherghișan.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal