VOLEI: Arcada a încheiat turul cu o victorie de trei puncte

6
Echipa masculină de volei Arcada a încheiat prima parte a sezonului regulat al Diviziei A1, turul, cu o victorie de trei puncte. Deși se preconiza o victorie scurtă în trei seturi ultimul meci din tur cu ”U ” Cluj-Napoca a fost prelungit cu un set, în final Arcada s-a impus 3-1. 
După un prim set încheiat 25-16 pentru Arcada, gazdele s-au impus 25-15 în setul secund. În actul secund parcă mai mult au ținut discuțiile legate de o posibilă greșeală de rotație a gazdelor. În finalul actului secund cu avantaj consistent pe tabelă Martin Stoev a făcut câteva schimbări în echipă, iar Mihai Dumitrache, servit bine de coordonatorul Alexandru Muscină s-a remarcat prin punctele realizate. Setul trei a fost început de gălățeni cu câțiva jucători care nu prea fac parte din sextetul de bază, oaspeții au profitat de prestația mai slabă a gălățenilor și s-au impus 25-20. În setul patru, încheiat Arcada a revenit la jocul din primele seturi și s-a impus 25-15.
Evoluția scorului: 
Set I: 8-5, 16-9, 25-16; 
Set II: 8-6, 16-9, 25-15; 
Set III: 8-5, 16-21, 20-25; 
Set IV: 8-4, 16-13, 25-15. 
Arcada: Alexander Safonov, Caio de Pra, Șerban Pașcan, Filip Despotovski, Liviu Cristudor, Andrei Spânu, Nikola Rosic-libero. Au mai jucat: Alexandru Muscină, Alexandru Zahar, Mihai Dumitrache. Rezerve:  Nemanja Radovic. Bojan Janic,   Miroslav Gradinarov, Marius Pârvu-libero. Antrenor: Martin Stoev.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal