BASCHET: Phoenix, replică bună pe terenul viceliderului

1
În etapa a XVII-a din LNBM echipa masculină a clubului Phoenix a pierdut 94-81, jocul de pe terenul viceliderului Steaua București. Chiar dacă la final diferența a fost de 13 puncte pentru Steaua, Phoenix a oferit o replică bună steliștilor, timp de trei sferturi cele două echipe au jucat de la egal. Phoenix a pierdut primul sfert 26-28, deși gălățenii s-au aflat la conducere în mare parte din sfert, Steaua a marcat pentru 28-26 cu 7 secunde înainte de finalul parțialului. Sfertul secund a fost câștigat de gazde 24-21, astfel că la pauza mare Steaua conducea 52-47. În sfertul trei  Phoenix s-a impus 20-18, după ce au remontat ecartul de -5 în debutul sfertului gălățenii au trecut în avantaj prin două reușite consecutive marcate de Milos Bojovic (65-67), până la finalul sfertului diferența a fost strânsă între cele două echipe iar în finalul parțialului, cu 22 de secunde înainte de final, Steaua a stabilit scorul cu care s-a intrat în ultimul sfert 70-67. În sfertul patru Steaua s-a impus 24-14. 
Cele mai multe puncte pentru Phoenix, 23, au fost marcate de Milos Bojovic, în cele 39.05 minute în care a jucat sârbu de 35 de ani. Căpitanul Milos Pesic a marcat 18 puncte (2×3), Tony Gugino a reușit 16 puncte, Drew Brandon a reușit 7 puncte, Iosif Pârlog a reușit 6 puncte, Adrian Guțoaia 5 iar Jamel Waters, Andrei Petică și Cătălin Vlaicu au reușit câte 2 puncte. 
După 17 etape din LNBM Phoenix este pe locul opt în clasament cu 22 de puncte din 16 jocuri. Pentru Phoenix urmează meciul de pe teren propriu cu BCM Timișoara, 28 ianuarie.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal