BASCHET: Phoenix și-a aflat adversarele de la turneul final 8 al Cupei

11
sursa foto: facebook.com/Phoenix Galati

După victoria  90-64 (32-12, 29-20, 17-19, 12-13) cu Baschet Teleorman Alexandria, din manșa retur a fazei preliminare din Cupa României, echipa de fete a clubului Phoenix a obținut calificarea în Final 8 al Cupei, sferturi de finală. 
Alături de Phoenix la turneul final (Final 8) al Cupei au mai obținut calificarea prin joc: Sirius Târgu Mureș, după ce a eliminat în primul tur Poli Național Iași, ”U” Cluj-Napoca, după ce a eliminat în faza preliminară ICIM Arad,  Olimpia CSU Brașov, după ce a eliminat Municipal Satu Mare. Alte două echipe, Municipal Satu Mare și BT Alexandria s-au calificat în Final 8 în calitate de ”lucky-loser”, iar Sepsi Sfântu Gheiorghe, deținătoarea trofeului, și CSM Târgoviște vor juca la Final 8, una din postură de ”lucky-team” iar cealaltă beneficiara retragerii celor de la CSU Alba Iulia.  
Tragerea la sorți pentru meciurile din Final 8 este programată pentru marți, 10 ianuarie, tot atunci se va stabili și gazda turneului final, meciurile urmând să se dispute în a doua săptămână a lunii februarie.  
Sezonul trecut Phoenix a înregistrat cea mai bună performanță din cele trei ediții ale Cupei la care a participat. Echipa pregătită de Eugenio Rodrigues a jucat în semifinalele Cupei, în cadrul turneului final de la Brașov, cu Olimpia Brașov, și a pierdut 55-72 jocul cu Olimpia.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal