FOTBAL: FC Universitatea participă la un turneu de futsal cu echipa sub 17 ani

2


În pauza competițională a senioarelor, clubul gălățean FC Universitatea se gândește la schimbul de mâine. Astfel, la mijlocul lunii februarie echipa de junioare sub 17 ani a clubului gălățean va participa la un turneu de futsal (fotbal în sală) organizat de Federația Română de Fotbal în Harghita, la Odorheiu Secuiesc. ”FC Universitatea va participa în premieră la un turneu feminin de futsal organizat de Federația Română de Fotbal, în perioada 17-19 februarie, la Odorheiu Secuiesc”, ne-a spus antrenorul echipei Gabi Călinescu. 

Tehnicianul ”panterelor negre” ne-a declarat că la turneul de la Odorhei va participa cu opt jucătoare unele dintre ele deși foarte tinere dar cu destulă experiență competițională acumulată în meciurile din Liga I: ”Vom participa la acest turneu cu următoarele fete: Carmen Marcu, Andreea Surcica, Roxana Ioan, Mirela Ciobotaru, Laura Pamfile, Mihalea Baglae, Denisa Negoiță și Diana Berlea. Această competiție se adresează jucătoarelor născute în anul 2000 și mai mici. Suntem siguri că vom lăsa o impresie bună la final. Primele 5 fete cu toate că sunt tinere au destulă experiență deoarece au destule meciuri oficiale la activ, iar ultimele trei fete vor debuta la echipă cu această ocazie”, ne-a spus Gabi Călinescu despre lotul cu care FC Universitatea se va deplasa în Harghita. 

Antrenorul de la FC Universitatea ne-a mai spus că la turneul de la Odorheiu Secuiesc jucătoarele au posibilitatea de a fi remarcate de antrenorii echipei naționale sub 17 ani: ”La acest eveniment vor asista și antrenorii naționalei sub 17 ani, pentru a selecționa cele mai talentate jucătoare. Atât eu cât și colegul meu vom face deplasarea la acest turneu”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal