FOTBAL: SC Oțelul a câștigat zona 2 de la Cupa de Iarnă și s-a calificat la turneul final

60
sursa foto: ascoțelul.ro

La finalul săptămânii trecute Sala de sport a Școlii nr.3 a găzduit meciurile din zona 2 a Cupei de Iarnă-Nicolae Rainea. Zona de la Galați a fost cea mai puternică la turneu au participat: SC Oțelul-liderul din Liga a IV-a, Avântul Vânători-viceliderul Ligii a IV-a, Mălina Smârdan-liderul din Liga a V-a și ACS Lascăr Schela, ultima clasată din Liga a V-a. 

Zona a fost câștigată de SC Oțelul cu trei victorii, 11-2 cu Lascăr Schela, 8-1 cu Mălina Smârdan și 5-1 cu Avântul Vânători. Locul secund la zona de la Galați a fost ocupat de Avântul Vânători după ce au trecut cu 5-3 de Mălina Smârdan și 5-1 de Lascăr Schela. Pe trei s-au clasat cei de la Schela cu o victorie surpriză, 6-1, în fața celor de la Mălina Smârdan, iar ultimul loc a fost ocupat de liderul Ligii a V-a, Mălina Smârdan, fără victorie.  
SC Oțelul a obținut calificarea la turneul final al Cupei de Iarnă-Nicoale Rainea. Alături de Oțelul la turneul final vor mai juca: Zimbrul Slobozia Conachi-câștigătoarea zonei 1, și Gloria Ivești-câștigătoarea zonei 3. Ultima echipă calificată la turneul final se va decide în urma jocurilor din zona 4 ce se va disputa duminică, 5 februarie, la Șendreni. Turneul final este programat să se dispute duminică, 12 februarie, la Galați, în Sala ”Siderurgistul”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal