FUTSAL: United a remizat în derby-ul campionatului de la Deva

6
Derby-ul Ligii I de futsal, dintre primele două echipe din clasament, United și Autobergamo Deva, disputat la Deva, s-a încheiat nedecis 3-3, cu ultimul gol al meciului marcat cu 5 secunde înainte de final. 
United a intrat în avantaj 1-0 la pauză după o primă repriză echilibrată. După ce portarul Wellington a intervenit salvator în minutul 1 gălățenii au oferit replica prin două șuturi de la distanță ale lui Andrian Lașcu. Singurul gol al primei părți a fost marcat în minutul 6. Viorel Cojocaru de undeva din centrul terenului a pasat în margine în dreapta la Cireș, iar acesta a trimis direct în fața porții la Andrei Apostol, rămas singur cu portarul, care a marcat în poarta fostului coleg de la United, Vlad Iancu. Până la pauză United a mai ratat o ocazie importantă de a marca, cu o schemă asemănătoare dar Emanuel Moldoveanu, aflat la finalizare a trimis puțin pe lângă. În finalul primei părți Wellington a intervenit de două ori salvator în fața atacanților de la Deva. 
În partea secundă gazdele au început mai bine și într-un interval de 20 de secunde, în minutul 3, au egalat după care au trecut în avantaj. La jumătatea părții secunde United a acumulat cea de a șasea greșeală iar Deva a beneficiat de un șut de penalitate de la 10 metri ratat. United a oferit replica Viorel Cojoc a trimis de la distanță în Iancu, iar Lașcu, din 6 metri, a trimis tot în Iancu. După ce gazdele au mai irosit o șansă importantă de a marca, au trimis în bara porții lui Wellington, United a egalat la 2 cu 5.36 înainte de final. Budujel a executat un corner în careu până la Andrei Cărciun iar aceasta a marcat pentru 2-2. După ce a egalat United a beneficiat de un moment de superioritate numerică, nefructificat însă. Mai mult, cum United era în penalizare, orice greșeală era automat lovitură de la 10 metri, cu 2.22 înainte de final Deva a obținut un nou penalty de data asta transformat. Nici la 2-3 United nu a renunțat la luptă iar cu 1.34 înainte de final Viorel Cojoc a trimis în bară. În finalul jocului United forțează egalarea, antrenorul David Asandei scoate portarul iar Burdujel preia tricou distinctiv, cu 5 secunde înainte de finalul jocului căpitanul Viorel Cojoc a trimis o minge la bătaie în careu, Emanuel Moldoveanu interceptează și stabilește rezultatul final 3-3.  
United: Wellington Silva, Ionuț Păduraru-portari; 
Andrian Lașcu, Constantin Burdujel, Octavian Cireș, Emanuel Moldoveanu; 
Andrei Apostol, Andrei Crăciun, Mihăiță Bâgu, Ovidiu Tudose, Gabriel Popa, Viorel Cojoc; 
Antrenori: David Asandei și Alexandru Tănăsilă.  
United se menține pe primul loc în clasamentul la zi Liga I cu 32 de puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi Autobergamo Deva. Pentru United urmează meciul de pe teren propriu cu Dunărea Călărași. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal