HANDBAL: CSU Danubius a pierdut la 5 goluri jocul cu Corona Brașov

32
Echipa feminină de handbal CSU Danubius a pierdut al doilea joc din retur. După înfrângerea cu CSM București din prima etapă a returului, echipa gălățeană a pierdut în etapa a XV-a din LN pe teren propriu 25-30 (12-15) cu Corona Brașov. 

Meciul a început cu un parțial 5-0 pentru Corona. Danubius a marcat prima dată în minutul 6 prin Andreea Chricuță, după care a intrat în meci prim patru goluri consecutive marcate de Cosmina Cozma (6-9) și a ratat șansa de a se apropia la un gol pe tabelă, Nataša Krnić a irosit o aruncare de la 7 metri. Momentul psihologic al primei părți s-a consumat în minutul 23. Danubius a beneficiat de dublă superioritate numerică și aruncare de la 7 metri la scorul 7-11. Cosmina Cozma a ratat de la 7 metri, iar pe contră Corona Brașov a marcat în dublă inferioritate numerică. În finalul reprizei scorul a fost strâns de golurile marcate de Mădălina Conachi și Dajana Jovanovska. 
În partea secundă s-a jucat la fel ca în prima repriză cu Corona la conducere și CSU Danubius în căutarea egalării. Gălățencele s-au apropiat la două goluri în mai multe rânduri, ultima oară la 20-22 după o dublă marcată de Andreea Taivan. Cu două minute înainte de finalul jocului, la scorul 22-28, Danubius a beneficiat din nou de două minute de dublă superioritate și 7 metri. De data aceasta Elena Livrinikj a marcat de la 7 metri, dar Corona a marcat de două ori în dublă inferioritate. 
Cu opt goluri marcate Cosmina Cozma a fost cea mai bună marcatoare de la Danubius. Celelalte marcatoare de la Danubius au fost: Elena Livrinikj 4, Ștefania Florea 3, Dajana Jovanovska, Andreea Chiricuță, Andreea Taivan, Mădălina Conache,  Nataša Krnić, câte două. În clasamnet Danubius este pe locul 11, penultimul, cu 8 puncte. Pentru CSU Danubius urmează primul joc din deplasare din retur duminică 5 februarie, la Zalău.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal