HOCHEI: 15-2 în ultimul meci al sezonului cu Sportul

6

Hocheiștii de la Dunărea au încheiat meciurile cu Sportul Studențesc din actualul sezon al Campionatului Național cu o victorie 15-2. Prima parte s-a încheiat 5-1, în partea secundă Dunărea s-a impus 6-1, iar ultima treime s-a încheiat 4-0. Pe lângă cele 15 goluri Dunărea a mai marcat prin Anton Cristian Popa, la scorul 11-2 în debutul reprizei a treia dar golul a fost anulat, iar oaspeții și-au marcat un gol în proprie poartă, 12-2, creditat ca marcator a fost Georgescu cel care a trimis șutul spre poartă. 
Cel mai bun marcator al jocului a fost Phil Bushbacher cu 3 goluri. Ceilalți marcatori de la Dunărea au fost: Ondrej Rusnak, Mihail Georgescu, Juraj Durkech câte două goluri, Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Alexandru Cristian Munteanu, Cătălin Berdilă, Mykola Kolyada și Adrian Irimia, câte un gol. Sportul a marcat prin  Alexander Dumitrescu (5-1) și Gabriel Caval (5-2).  
Dunărea: Viorel Radu, Laszlo Arnold-portari; 
Tamas Nandor, Juraj Durkech- Alexandru Ionuț Munteanu, Cătălin Berdilă- Pal Zsombor, Timur Rasulov
Ondrej Rusnak, Anton Cristian Popa, Phil Bushbacher- Mihail Georgescu, Adrian Irimia, Alexandru Cristian Munteanu- Bogdan Neagoș, Pal Zoltan, Mykola Kolyada
Antrenori: Marius Trandafir și Irimia Gherghișan
După cele două victorii cu Sportul, Dunărea este pe locul 4 în Campionatul Național cu 41 de puncte din 26 de jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul trei, Progym Gheorgheni, 41 de puncte, dar un joc mai puțin. Următorul meci în Campionatul Național Dunărea îl va juca luni, 6 februarie, pe terenul celor de la Steaua București. Până la meciul cu Steaua, Dunărea va juca sâmbătă, 4 februarie, la Galați ultimul meci din Liga Mol cu HK Debrecen. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal