HOCHEI: Cătălin Berdilă a revenit cu gol pentru Dunărea

2

Revenit în această iarnă la Dunărea, după patru sezoane și jumătate la Steaua, fundașul gălățean Cătălin Berdilă, 24 de ani, a marcat primul său gol pentru Dunărea  de la revenirea la echipa la care s-a consacrat. Berdilă a înscris golul de 2-1 al gălățenilor în minutul 35 al jocului cu SC Miercurea Ciuc pierdut de Dunărea 2-3. Ultima reușită în tricoul Dunării pentru Cătălin Bedilă a fost în sezonul 2010-2011 într-un meci cu Sporul Studențesc din grupa preliminară a Campionatului Național (pentru stabilirea celei de a patra echipe care va juca în semifinale în sezonul respectiv). 
Altfel, după înfrângerea cu Sport Club Miercurea Ciuc, Dunăre rămâne la 35 de puncte, în 24 de jocuri, locul 4, în Campionatul Național, șase puncte mai puțin decât echipa de pe locul trei Progym Gheorgheni. În Liga Mol Dunărea a ratat șansa de a urca pe locul opt, peste Ferencvaros Budapesta, principala adversară pentru ultimul loc de play-off. Cu 37 de puncte din 35 de jocuri Dunărea este pe locul 9 în Liga Mol, un punct mai puțin decât Ferencvaros, locul 8, 38 de puncte din 35 de jocuri. 
Pentru Dunărea urmează ultimul turneu din actuala ediție a Ligii Mol. În primul meci, vineri, 20 ianuarie, gălățenii vor juca la Budapesta, cu Ferencvaros, meciul în care se va decide ultima echipă care va juca în play-off. Turenul din Ungaria va continua cu un meci pe terenul celor de la MAC Budapesta, sâmbătă, 21 ianuarie și va fi încheiat la Miskolci în jocul cu DVTK Jegesmedvék, luni, 23 ianuarie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal