HOCHEI: Debut cu gol la Dunărea pentru Mykola Kolyada

2
La prima apariție oficială în 2017 Dunărea a avut cinci noutăți. Pe lângă cei patru de aici, la echipa gălățeană a debutat și Mykola (Nikolai) Kolyada, atacant, 22 de ani, din Ucraina. Ultima echipă la care a evoluat a fost Generals Kiev în UHL (Ukrainian Hockey League). Mykola Kolyada a debutat cu gol pentru Dunărea el a  marcat golul de 3-3 în meciul cu Progym Gheorgheni. Mai multe detalii despre Mykola Kolyada aici
Altfel, în clasamentul din Campionatul Național de Seniori Dunărea este pe locul patru cu 35 de puncte din 22 de jocuri, trei puncte mai puțin, dar și un joc în minus, față de echipa de pe locul trei Progym Gheorgheni, 38 de puncte, 23 de jocuri. Corona Brașov conduce în Campionatul Național cu 53 de puncte în 20 de jocuri, Sport Club Miercurea Ciuc este pe doi cu 38 de puncte în 20 de jocuri. Steaua București este pe locul cinci cu 19 puncte din 19 jocuri, iar Sportul Studențesc ocupă ultima poziție fără puncte din 18 jocuri. Următorul meci pentru Dunărea este programat pentru sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 18.30, la Brașov, cu liderul Corona. 
În Liga Mol Dunărea este pe locul opt, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 37 de puncte din 33 de jocuri, două puncte mai mult decât echipa de pe locul nouă Ferencváros  Budapesta. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct vineri, 20 ianuarie, la Budapesta. Până la meciul cu Ferencváros Dunărea are programate două meciuri în Liga Mol, ambele pe teren propriu, prima dată duminică, 15 ianuarie, cu MAC Budapesta, apoi marți, 17 ianuarie, cu Sport Club Miercurea Ciuc, meci ce va conta pentru Liga Mol cât și pentru Campionatul Național.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal