HOCHEI: Dunărea joacă sâmbătă, la Galați, primul meci al anului

3
După ce au câștigat Cupa României și au încheiat anul trecut cu un turneu în Ungaria, hocheiștii de la Dunărea vor reveni la meciurile din Campionatul Național. Sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18.30, gălățenii ar trebui să joace pe teren propriu, Patinoarul ”Dunărea”, cu cei de la Progym Gheorgheni. Jocul cu harghitenii contează pentru etapa a III-a din turul II al Campionatului Național și este foarte important pentru stabilirea ierarhiei de la finalul sezonului regulat al competiției interne. 
Dunărea este pe locul patru în Campionatul Național cu 32 de puncte în 21 de jocuri, 11 victorii-10 înfrângeri, în timp ce harghitenii sunt pe locul trei în clasament cu șase puncte mai mult decât Dunărea, 38, dar și un meci în plus.   

Cele două adversare de sâmbătă s-au întâlnit în acest sezon de cinci ori iar bilanțul meciurilor directe este 3-2 pentru Progym. Dunărea s-a impus în două jocuri 7-4 la Galați, în CN, și 6-2 la Cupă, în timp ce harghitenii s-au impus în celelalte trei dispute din acest sezon 5-2 la Galați, 8-1 și 6-5 la Gheorgheni. 
În meciul de sâmbătă la cele două echipe ar putea evolua și ultimele achiziții. Pentru Dunărea ar putea juca linia revenită de la Steaua (Berdilă, Pascaru, Lușneac, Mărcuș plus bucureșteanul  Georgescu) în timp ce pentru Progym ar putea juca Georgi Yaskevichdin, din Belarus, jucător transferat recent de harghiteni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal