HOCHEI: Dunărea a pierdut cu HK Belgrad, 2-6, deși a condus 2-0

3
Chiar dacă au condus 2-0 hocheiștii de la Dunărea au pierdut 2-6 (1-0, 1-2, 0-4) ultimul meci din actuala ediție a Ligii Mol, după o repriză a treia de coșmar în care au încasat patru goluri și minute bune de eliminare. 
Priam parte a fost câștigată de Dunărea 1-0. Golul a fost marcat de Mykola Kolyada în ultimul minut al treimii, după o pasă a lui Alexandru cristian Munteanu. Până la marcarea golului Dunărea a irosit câteva oportunități de a marca, fundașii Goga și Flinta au trimis în bară iar Berdilă, Munteanu și Lușneac au tras în portar. În prima parte Dunărea a fost sancționată cu două eliminări, ambele trecute cu bine de defensiva gălățeană. 
Oaspeții au început mai bine partea secundă iar portarul Arnold Laszlo s-a evidențiat în câteva situații. Dunărea a marcat pentru 2-0, în minutul  25, în inferioritate numerică, Phil Bushbacher a plecat pe contraatac și a marcat după o pasă primită din propria treime de la  Ondrej Rusnak. Sârbii au continuat presiunea la poarta lui Arnold Laszlo, după ce au trimis pucul în bară în minutul 33 au marcat pentru 2-1 cu un șut de la distanță ce a lovit bara transversală, apoi peste un minut au egalat la 2, acesta fiind și corul parții secunde.  
Altă dată treimea care aducea victoria, a treia parte a jocului a fost de coșmar fiind pierdută 4-0 de Dunărea. După o scurtă repriză de box între Munteanu și unul dintre atacanții sârbi Dunărea a beneficiat de o superioritate numerică. Sârbii au trecut în avantaj 3-2, cu un om în minus, la Dunărea a început să crească nivelul nervozității și precipitarea, iar rezultatul final a ieșit 2-6. 
Dunărea: Arnold Laszlo-portar; 
Juraj Durkesch, Nicușor Lușneac- Attila Goga, Botond Flinta– Timur Rasulov, Cătălin Berdilă
Ondrej Rusnak, Phil Bushbacher, Adrian Irimia- Szocs Szabolcs, Mihai Georgescu, Lorincz Levente-  Mykola Kolyada, Marius Mărcuș, Alexandru Cristian Munteanu-  Pal Zoltan, Anton Cristian Popa, Milhaly Ede.
Rezerve: Viorel Radu, Tamas Nandor, Pal Zsombor
Antrenori: Marius Trandafir și Irimia Gherghișan
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal