HOCHEI: Înfrângere la limită pe terenul liderului

5

Hocheiștii de la Dunărea au pierdut la limită, 5-6 primul joc al seriei de trei meciuri în patru zile. Disputat la Brașov, Patinoarul ”Olimpic” jocul dintre Corona-liderul Campionatului Național, și Dunărea a fost câștigat de gazde 6-5, golul victoriei fiind marcat de ”lupi” în minutul 59 al jocului.   
Prima parte s-a încheiat la egalitate 2-2. ”Lupii” au deschis scorul în minutul doi prin Zabludovskyi, dar Dunărea a revenit rapid a egalat în minutul 6, prin Mihai Georgescu, ajutat de Nicușor Lușneac și Adrian Irimia, apoi a trecut în avantaj 2-1 prin golul marcat de Onderj Rusnak, ajutat de Vitali Donika și Phil Bushbacher. În ultimul minut al primei părți, 19.34, brașovenii au egalat la doi prin Ian McDonald și au stabilit scorul primei părți. 
Dunărea a marcat prima în repriza secundă, minutul 8, prin Mihai Georgescu (3-2), ajutat de Juraj Durkech și Adrian Irimia, însă gazdele au egalat în minutul 15 prin Tomas Klempa. În primul minut din repriza a treia Corona a marcat pentru 4-3 dar Dunărea a egalat la 4 prin Hildebrand Szabolcs, ajutat de Phil Bushbacher și Ondrej Rusnak, minutul 4. La jumătatea ultimei reprize gălățenii au trecut din nou în avantaj Phil Bushbacher a marcat pentru  5-4, minutul 13, dar gazdele au revenit și au egalat peste trei minute prin Roberto Gliga, iar golul victoriei a fost marcat în minutul 19 al treimii de Biro Gergo. 
Dunărea: 
Laszlo Arnold și Viorel Radu-portari; 
Nicușor Lușneac, Attila Goga, Juraj Durkech, Botond Flinta, Cătălin Berdilă, Erik Bednar-fundași; 
Hildebrand Szabolcs, Ondrej Rusnak, Mihai Georgescu, Anton Cristian Popa, Marius Mărcuș, Alexandru Cristian Munteanu, Lorincz Levente, Mihaly Ede, Phil Bushbacher, Vitali Donika, Mykola Kolyada, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți; 

Marius Trandafir și Irimia Gherghișan-antrenori.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal