HOCHEI: Învinși în repriza a treia. Dunărea-SC Miercurea Ciuc 2-3 (1-0, 1-1, 0-2)

22
Al treilea meci, din seria celor trei în patru zile, a fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea 2-3 cu cei de la Sport Club Miercurea Ciuc. Dacă în meciurile din finalul anului trecut hocheiștii gălățeni erau specialiștii revenilor, întorceau soarta jocului în ultima repriză, astăzi Dunărea a pierdut meciul cu SC Miercurea Ciuc, în ultima repriză pierdută 0-2. 
Dunărea a încheiat priam parte în avantaj 1-0. Golul a fost marcat de Phil Bushbacher, din pasa lui Ondrej Rusnak, în ultima secundă de joc a treimii. Bushbacher a plecat pe contraatac, lansat de o pasă din propria treime de slovacul Rusnak, chiar dacă avea om în spate americanul Bushbacher a marcat în poarta lui Onodi. Partea secundă s-a încheiat la egalitate 1-1. Cele două echipe și-au împărțit momentele de superioritate. Ciucul a dominat prima parte, au reușit să îl învingă pe Arnold Laszlo, portar care a ținut echipa în meci în multe momente azi. În partea secundă a tremii de mijloc Dunărea a echilibrat balanța dominării iar în minutul 15 au trecut din nou în avantaj. Atacantul Robert Krajci a trimis în fața porții iar fundașul Cătălin Berdilă a trimis pucul în poarta lui Onodi.  
În ultima treime ciucanii au împins jocul în treimea gălățeană și au marcat de două ori consecutiv într-un interval de un minut prin Antal Zsombor, același jucător care a marcat și primul gol. Dunărea a ieșit de câteva ori pe contraatac cel mai aproape de gol a fost Bushbacher, care a trimis pucul în apărătorile lui Onodi, insuficient pentru a împinge meciul în prelungiri. Speranțele egalării au fost năruite cu trei minute înainte de final când Cătălin Berdilă a fost eliminat pentru două minute decizie contestată de fundașul gălățean.  
   
Dunărea:

Laszlo Arnold, Viorel Radu-portari; 

Linia a I-a: Nicușor Lușneac, Timur Rasulov-Ondrej Rusnak, Vitali Donika, Phil Bushbacher; 
Linia a II-a: Attila Goga, Juraj Durkech- Szocs Szabolcs, Robert Krajci, Lorincz Levente; 
Linia a III-a: Hildebrand Szabolcs, Cătălin Berdilă-Mihai Georgescu, Adrian Irimia, Mihaly Ede; 
Linia a IV-a: Tamas Nandor, Leonard Pascaru-Pal Zoltan, Marius Mărcuș, Alexandru Cristian Munteanu; 
Antrenori: Marius Trandafir și Irimia Gherghișan.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal