BASCHET : Echipele satelit ale clubului Phoenix și-au aflat adversarele din faza semifinală

3

Pe lângă cele două echipe din primele ligi, masculin și feminin, clubul Phoenix mai este angrenat în competițiile de seniori cu alte două echipe, Phoenix 2, feminin (antrenor Andreea Șoptică) și masculin (antrenor Bogdan Bălănică), în Liga I, a doua ligă din România.  
Federația Română de Baschet a publicat programul din faza a II-a, faza semifinală din Liga I. Cele două echipe gălățene vor juca pentru calificarea la Turneul Final al Echipelor Satelit. Echipa feminină, ocupanta locului 4 în Grupa 1, 1-5 linia de clasament după faza da calificare, va juca alături de: Sepsi 2 Sfântu Gheorghe, BT 2 Alexandria, Sirius 2 Târgu Mureș, ”U” 2 Cluj-Napoca și CSM 2 Târgoviște, în Grupa a II-a, de unde primele trei clasate se vor califica la turneul final al echipelor satelit. 
Băieții lui Bogdan Bălănică au încheiat faza de calificare pe locul 7 în Grupa a III-a, 2-10, și vor juca în Grupa a III-a, grupă de recalificare, de unde doar echipa de pe primul loc se califică la turneul final al echipelor satelit. Phoenix 2 va juca alături de SCMU 2 Craiova, Mureș 2 Târgu Mureș, SCM 2 Timișoara și CSM CSU 2 Oradea. În această faza a competiției meciurile se joacă după sistemul fiecare cu fiecare meciuri tur-retur, atât la feminin cât și la masculin. 
Faza semifinală va debuta duminică, 5 martie. Fetele vor juca primul meci la Târgu Mureș, cu Sirius 2, iar băieții vor juca pe terenul celor de la CSM CSU 2 Oradea. Programul complet al meciurilor din liga feminină poate fi văzut aici, iar din cea masculină aici.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal