BASCHET: Phoenix joacă sâmbătă cu Dinamo, meci important pentru calificarea în play-off

16

În penultima etapă din sezonul regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin, Phoenix va juca sâmbătă, 11 februarie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, cu Dinamo București, un meci foarte important pentru stabilirea ierarhiei de la finalul sezonului regulat cât și pentru calificarea în play-off.

După 18 jocuri din actuala ediție a LNBM Phoenix și Dinamo au aceeași line de clasament 6-12, victorii-înfrângeri, 24 de puncte, iar punctele puse în joc sâmbătă sunt foarte importante, mai ales că atât Phoenix, locul 9, cât și Dinamo, locul 8, vor juca în faza a II-a LNBM în grupa 7-11, de unde doar primele două clasate se vor califica în play-of, iar echipele vor intra cu punctele acumulate în sezonul regulat (faza a I-a).

Phoenix abordează meciul de sâmbătă după o serie de trei înfrângeri consecutive, toate cu echipele de pe primele trei locuri din LNBM, (U BT Cluj, Steaua și Timișoara) ultima victorie a gălățenilor a fost cu SCMU Craiova, o altă echipă cu care se va lupta pentru un loc de play-off în faza a II-a, grupa 7-11. Dinamo vine la Galați după o serie incredibilă de trei victorii consecutive, acasă cu campioana CSM CSU Oradea și SCMU Craiova, și pe terenul echipei de pe locul doi Steaua București.

Meciul tur a fost câștigat de Dinamo 83-70. După jocul cu Dinamo sezonul regulat va fi încheiat de Phoenix cu un meci la Oradea pe terenul campioanei CSM CSU. Înainte de meciul de la Oradea, Phoenix va juca la turneul final , Final 8, al Cupei, la Sibiu, cu Mureș Târgu Mureș, în sferturu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal