Fetele de la FC Universitatea știu și futsal. Au încheiat la egalitate demonstrativul cu SC Oțelul

34
foto: FC Universitatea/Liviu Pazargic

După meciul cu echipa jurnaliștilor și prietenii de pe teren mare, despre care Sport Galați a scris aici, clubul de fotbal feminin FC Universitatea Galați a continuat frumoasa campanie de promovare cu un meci demonstrativ, de data asta în sală, cu cei de la Suporter Club Oțelul Galați. Duminică, între două meciuri de prima ligă cu implicații la titlu, pe parchetul Sălii Sporturilor ”Dunărea” fetele de la FC Universitatea au încheiat la egalitate 8-8 ineditul meci de prezentare cu SC Oțelul. 

Cu prilejul acestui eveniment clubul gălățean de fotbal feminin și-a prezentat lotul cu care va aborda returul Ligii I, acesta find: portari: Elena Dragomir, Mirela Ciobotaru, Roxana Pazargic-jucătoare aflată în recuperare după o accidentare; fundași: Irina Ivan, Alexandra Ivan, Eugenia Gherghișan, Valentina Ivan, Elena Ivan, Ioana Palade, Denisa Negoiță; mijlocași: Georgiana Stratu, Maria Stamate, Silvia Oană, Madalina Sfintes, Laura Pamfile, Elena Tutuianu, Georgiana Bobocea, Iulia Mihalea, Mirela Berlea, Roxana Ioan; atacanți: Carmen Marcu, Diana Berlea, Andreea Surcică. Antrenori: Gabriel Călinescu și Gabriel Caracaș
”Mulțumim SC Oțelul Galați pentru spectacolul oferit. Felicitări fetelor pentru efortul depus, în ciuda faptului că au avut foarte mari emoții având în vedere că am jucat cu cea mai iubita echipa de fotbal din Galați. Mulțumim domnului  președinte Florin Mirea de la Fundația Sportului Gălățean pentru că a fost alături de noi și chiar ne-a incurajat fetele încă de la început, nu în ultimul rând doamnei Alina Grigorescu de la Ives Rocher pentru cadourile oferite echipei”, ne-a spus președintele și unul dintre antrenorii echipei Gabi Călinescu.

Altfel, în prima etapă din returul Ligii I FC Universitatea va juca pe teren propriu cu liderul seriei Universitatea Alexandria, duminică, 12 martie. Programul FC Universitatea în returul Ligii I poate fi văzut aici.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal