FOTBAL: FC Universitatea, surpriza turneului de la Odorheiu Secuiesc

18

Echipa sub 17 ani de la FC Universitatea a susținut sâmbătă și duminică, meciurile de la turneul de futsal de la Odorheiu Secuiesc, prima acțiune de acest gen pentru clubul gălățean. ”Panterele negre” au încheiat competiția cu două victorii și două înfrângeri, ajungând până în sferturile de finală ale competiției fiind declarată, conform președintelui Gabriel Călinescu, surpriza turneului. 

Grupa a fost încheiată de FC Universitatea cu două victorii, 5-0 cu CSM Pașcani și 12-0, scorul turneului, cu Vulpițele Galbene Roman, și o înfrângere, 2-7 cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc. Ca urmare a rezultatelor din grupă FC Universitatea a avansat în sferturile de finală unde a jucat cu Armonia Fălticeni, meci pierdut de gălățence 3-5.    

”Echipa a lăsat o impresie bună, din spusele organizatorilor, am fost surpriza acestui turneu, având în vedere ca ne-am calificat în sferturi”, ne-a declarat președintele și unul dintre antrenorii echipei Gabriel Călinescu, despre evoluția echipei la acest turneu. 

La acest turneu FC Universitatea s-a bazat pe lotul: Mirela Ciobotaru, Laura Pamfile, Carmen Marcu, căpitanul și golgheterul echipei cu 11 reușite, Diana Berlea– debut, Roxana Ioan– 5 goluri, Andreea Surcica – 4 goluri, Denisa Negoiță -1 gol la debut, Ana Călin. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș.

La competiția de la Odorheiu Secuiesc au participat 20 de echipe:  Ladies Târgu Mureș, Olimpia Cluj, Fair Play București, Armonia Fălticeni, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Sporting Lugas, Real Craiova, CFR Timișoara, ACS Drobeta Turnu Severin, Venus Maramureș, Independența Baia Mare, Universitatea Alexandria, Heniu Prundu Bârgăului, FC Vicovul de Sus, Vulpițele Galbene Roman, CSM Pașcani, Universitatea Alexandria, Navobi Iași, Banat Girls Reșița și FC Universitatea. Turneul a fost și trial de selecție pentru formarea echipei naționale de futsal sub 17 ani.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal