FOTBAL: Gabi Călinescu: ”Meciul cu SC Oțelul Galați este foarte important pentru noi”

22

Duminică, 26 februarie, de la ora 15.30, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, echipa feminină FC Universitatea va susține un meci amical inedit cu cei de la Suporter Club Oțelul Galați. Cu prilejul acestui meci gruparea feminină gălățeană își va prezenta lotul cu care va aborda partea secundă a Ligii I. 
Președinte, și unul dintre antrenorii echipei, Gabi Călinescu, ne-a spus că evenimentul de duminică este foarte important pentru clubul Universitatea: ”Meciul cu SC Oțelul Galați este foarte important pentru noi deoarece este prima dată când organizăm un meci de prezentare a lotului. Avem onoarea să jucăm cu cea mai iubită echipă de fotbal din Galați și jucăm pentru prima oară la Sala Sporturilor Dunărea”, ne-a spus Gabi Călinescu. 
Conducătorul grupării feminine gălățene ne-a mai spus că evenimentul de duminică este o nouă acțiune de promovare a fotbalului feminin din Galați: ”Sper să fie un prilej de bucurie pentru cei care vor susține ambele echipe și să contribuim la promovarea și dezvoltarea fotbalului feminin gălățean. Mulțumim SC Otelul Galați pentru invitația acceptată și speram că acest meci să reprezinte un interes și pentru suporterii Otelului Galați”. Înainte de începutul sezonul FC Universitatea a susținut un alt meci de promovare a fotbalului feminin, cu  reprezentanții mass-media (plus prietenii), despre care Sport Galați a scris aici. 
”Se va organiza și o tombolă,  doamna Alina Grigorescu, de la Yves Rocher Romania, va oferi produse suporterilor”, ne-a spus Gabi Călinescu despre una dintre surprizele pregătite pentru evenimentul de duminică. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal