FOTBAL: Gloria Ivești, a treia echipă calificată la turneul final al ”Cupei de Iarnă-Nicolae Rainea”

7
foto: AJF Galați
sursa foto: AJF Galați
Asociați Județeană de Fotbal Galați a organizat la finalul săptămânii trecute, la Tecuci, meciurile din zona 3 de la ”Cupa de Iarnă-Nicolae Rainea”. La turneul de la Tecuci au participat șase echipe ce au fost împărțite în două grupe. În grupa A au jucat: CSȘ Tecuci, Muncitorul Ghidigeni și Zorile Grivița, iar în grupa B: Gloria Ivești, Avântul Drăgănești și Juventus Toflea. 
Grupa A a fost câștigată de CSȘ Tecuci cu două victorii. Tecucenii au învins Muncitorul Ghidigeni cu 2-1 la loviturile de departajare, după ce la finalul timpului regulamentar scorul era egal 2-2, și Zorile Grivița cu 3-1. Grupa B a fost câștigată de Gloria Ivești cu două victorii 5-1 cu Avântul Drăgănești și Juventus Toflea. 
După meciurile din grupe s-au disputat jocurile pentru stabilirea ierarhiei finale a zonei. În finala pentru locurile 5-6 Zorile Grivița a învins cu 3-0 Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni a încheiat zona pe locul trei după ce a învins Juventus Toflea 3-3, la finalul timpului regulamentar, 1-0 la loviturile de departajare, iar în finala zonei Gloria Ivești a învins cu 5-4 CSȘ Tecuci.  

Gloria Ivești se alătură celorlalte două câștigătoare de zonă, Zimbrul Slobozia Conachi-zona 1, și SC Oțelul-zona 2, la turneul final al Cupei de Iarnă. Ultima echipă calificată la turneul final se va decide după meciurile din zona 4, de la Șendreni. La zona 4 vor participa echipele: Foresta Șendreni, cu echipa de la Liga a V-a și o echipă de old-boys, Victoria Independența. Quantum Club Galați, Unirea Braniștea. Meciurile se vor disputa duminică, 5 februarie. Turneul final al ”Cupei de Iarnă-Nicolae Rainea” se va disputa la Galați, Sala Siderurgistul, duminică, 12 februarie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal