FOTBAL: Restanța SC Oțelul-Viitorul Costache Negri, deschide sezonul de primăvară din fotbalul județean

4
sursa foto: ascotelul.ro
Sezonul de primăvară, în fotbalul județean, va fi deschis sâmbătă, 25 februarie, la Galați, stadionul ”Siderurgistul”, cu restanța din Liga a IV-a dintre SC Oțelul și Viitorul Costache Negri. Programat inițial să se dispute la 30 octombrie, la Cosache Negri, jocul a fost amânat din cauza inundațiilor din acea zonă a județului. De comun acord cele două cluburi au inversat ordinea jocurilor meciul tur urmând să se joace în deschiderea sezonului de primăvară, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 13.00, stadionul ”Siderurgistul” returul fiind programat în aprilie la Costache Negri.  

”Ambele echipe au fost de acord să inverseze ordinea meciurilor. Primul meci se va disputa la Galați, 25 februarie, pe stadionul ”Siderurgistul”, urmând ca returul să se joace la Costache Negri. Atunci va fi în aprilie, vor să joace acasă cu Oțelul. În tur la toate meciurile Oțelului a fost sărbătoare, așa va fi și în retur”, a spus președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre acest joc. 

SC Oțelul conduce detașat în Liga a IV-a cu 36 de puncte, maximum, din 12 jocuri, golaveraj 85-7. Avântul Vânători este principala urmăritoare a liderului, locul 2, 33 de puncte din 13 jocuri, iar podiumul este completat de Victoria Independența cu 28 de puncte din 13 jocuri. Adversara Oțelului din jocul de sâmbătă, Viitorul Costache Negri  este pe locul 9 în Liga a IV-a cu 16 puncte din 12 jocuri, golaveraj 25-31.  

Liga a IV-a se va relua sâmbătă 11-duminică 12 martie, cu meciurile din prima etapă a returului. Până la meciurile din prima etapă a returului echipele din Liga a V-a cât și cele clasate pe locurile 7-14 din Liga a IV-a vor susține jocurile din primul tur al Cupei României-faza județeană.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal