FR Baschet a anunțat retragerea Olimpic Baia Mare, Phoenix coboară un loc în LNBM

4
Prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul propriu Federația Română de Baschet a anunțat oficial că Municipal Olimpic Baia Mare s-a retras din Liga Națională de Baschet Masculin.  
”Luând în considerare adresa Baschet Club Municipal Olimpic Baia Mare nr. 241/ 16.02.2017, prin care FR Baschet este informată că echipa de baschet Municipal Olimpic Baia Mare se retrage din campionatele naționale de baschet seniori, sezonul 2016 – 2017, deoarece nu are susținerea financiara necesara încheierii campionatului;

În conformitate cu prevederile RGOC art. 23.18 lit. “c” și “d”, toate rezultatele înregistrate de echipa de baschet Municipal Olimpic Baia Mare se anulează”, se arată în comunicatul FR Baschet.  

În urma deciziei Federației echipa masculină de la clubul Phoenix a pierdut cele două victorii obținute cu maramureșenii, 81-71 la Baia Mare și 102-57 la Galați, și face schimb de locuri cu Dinamo în clasamentul LNBM. Echipa din București a câștigat un meci și a pierdut unul cu gruparea din Baia Mare. Phoenix și Dinamo au acum câte 22 de puncte, 5-12, dar departajarea se face la punctele marcate de cele două echipe în meciurile directe. 
Phoenix va încheia sezonul regulat LNBM sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20.50, la Oradea, cu CSM CSU, în direct la Digi Sport.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal