FUTSAL: Un nou derby pentru United, joi, la ”Polivalentă” cu Dunărea Călărași

17

După remiza 3-3 din derby-ul campionatului de la Deva echipa gălățeană de prima ligă United va susține joi, 2 februarie, un nou derby în Liga I de futsal. De la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, United va juca cu o altă echipă implicată în lupta pentru șefia clasamentului, Dunărea Călărași. 
Înaintea jocului cu echipa pregătită de Marian Șotârcă, fostul jucător de la United, echipa pregătită de David Asandei a coborât pe locul 3 în Liga I, iar la ora meciului ar putea coborî pe locul 4, dacă Autobergamo Deva va învinge Muncitorul Reșița într-un meci ce se va disputa miercuri, 1 februarie. În 14 jocuri United a obținut 32 de puncte, 10 victorii, două remize, două înfrângeri. Adversara de joi a gălățenilor, Dunărea Călărași, ocupă locul 5 în Liga I cu 30 de puncte din 14 jocuri. De altfel, lupta la vârful ierarhiei în Liga I este foarte strânsă. Cinci echipe sunt despărțite de trei puncte. Lider este Informatica Timișoara 33 de puncte, 15 jocuri, FK Odorheiu Secuiesc este pe coi cu 32 de puncte, din 15 jocuri, United este pe 3 cu 32 de puncte din 14 jocuri, Autobergamo Deva ocupă locul 4 cu 31 de puncte din 14 jocuri, iar plutonul este închis de Dunărea Călărași cu 30 de puncte din 14 jocuri. 
După meciul cu Dunărea călărași United va susține o ”dublă” la Cluj-Napoca cu cei de la CFF Clujana. Prima dată duminică, 5 februarie, de la ora 14.00, cele două echipe se vor întâlni în turul secund din Cupa României, iar marți, 7 februarie, de la ora 14.00, United va juca cu CFF Clujana în etapa a XVIII-a din Liga I. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal