FUTSAL: United debutează duminică în Cupă

20
În al doilea meci al săptămânii echipa de prima ligă de la clubul United va debuta în actuala ediție a Cupei României. Echipa lui David Asandei va susține meciul de debut în competiția KO la Cluj-Napoca, cu cei de la CFF Clujana. Meciul se va disputa duminică, 5 ianuarie, de la ora 14.00, în  Sala Sporturilor Horia Demian. Va fi primul meci din ”dubla” pe care United o va susține la Cluj-Napoca cu CFF Clujana, marți, 7 ianuarie, de la ora 14.00, în devans față de restul etapei, cele două echipe se vor întâlni în etapa a XVIII-a din Liga I

United pornește favorită la calificarea în optimile Cupei, gălățenii conduc în clasamentul Ligii I în timp ce echipa din Cluj-Napoca este pe locul zece, penultimul, în Liga I. Jocul de la Cluj-Napoca va fi arbitrat de Balint Attila și Benedek Andras, ambii din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, rezervă va fi Kovacs Eduard, din Deva, iar observator Gall Gyozo din Odorheiu Secuiesc. 
Sezonul trecut United a jucat finala Cupei pierdută la limită 2-3 la Deva, cu Autobergamo Deva, în timp ce echipa din Cluj-Napoca a părăsit  Cupa în turul inaugural după ce a pierdut 8-4 jocul de pe terenul echipei de Liga a II-a, Pro Tineret Sighișoara. 
Finala pierdută de United sezonul trecut a fost a treia în istoria clubului, precedentele două finale au fost pierdute de United în sezoanele 2010-2011 și în 2011-2012 ambele cu City us Târgu Mureș, una la Târgu Mureș iar cealaltă la Iași. În alte două sezoane (2013-2014 și 2014-2015) United a ajuns până în semifinalele Cupei de fiecare dată echipa gălățeană a fost eliminată de City us Târgu Mureș. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal