FUTSAL: United joacă duminică la Deva ”finala” din sferturile Cupei

11

Între 19 și 25 februarie, se dispută meciurile din sferturile de finală ale Cupei României. În derby-ul sferturilor, finalistele de sezonul trecut, United și Autobergamo Deva, se vor întâlni, într-o singură manșă, la Deva, conform tragerii la sorți. 
Sfertul de finală se va disputa duminică, 19 februarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Deva. United și Autobergamo Deva s-au întâlnit ultima oară în urmă cu aproape o lună, 21 ianuarie, în etapa a XVI-a din Liga I. Atunci cele două echipe au încheiat meciul la egalitate 3-3, cu golul trei marcat de United, prin Emanuel Moldoveanu, cu cinci secunde înainte de finalul jocului. Cu același scor, 3-3, s-a încheiat și meciul din turul Ligii I, etapa a V-a, de la Deva.     
Sezonul trecut, cele două adversare pentru un loc în semifinalele Cupei, s-au întâlnit în două finale. Autobergamo s-a impus în finala Cupei, la limită 3-2, finală disputată la Deva, în timp ce United a câștigat finala pentru medaliile de bronz, 6-3, finală disputată într-o singură manșă pe teren neutru, la Brașov.    
În clasamentul la zi din Liga I United conduce cu 38 de puncte din 16 jocuri, două puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Informatica Timișoara. Echipa din Deva este pe locul 4 cu 34 de puncte din 15 jocuri. 
Finala pierdută de United sezonul trecut a fost a treia în istoria clubului, precedentele două finale au fost pierdute de United în sezoanele 2010-2011 și în 2011-2012 ambele cu City us Târgu Mureș, una la Târgu Mureș iar cealaltă la Iași. În alte două sezoane (2013-2014 și 2014-2015) United a ajuns până în semifinalele Cupei, de fiecare dată echipa gălățeană a fost eliminată de City us Târgu Mureș.

Jocul de la Deva va fi transmis în direct, live stream, pe canalul de YouTube Futsal România, aici.  

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal