HOCHEI: Dunărea joacă sâmbătă la Gheorgheni, cu Progym în Campionatul Național

31
După o pauză de aproape două săptămâni hocheiștii de la Dunărea revine la meciurile din Campionatul Național (CN). Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 18.30, la Gheorigeni, echipa pregătită de Marius Trandafir va juca cu echipa locală Progym, în etapa a III-a din returul II CN, ultima rotație înainte de play-off.  

Înaintea jocului de la Gheorgheni, Dunărea este pe locul trei în clasament 44 de puncte din 27 de jocuri, iar Progym ocupă locul patru în CN cu un punct și un meci mai puțin decât Dunărea, 43 de puncte din 26 de jocuri. Chiar dacă vor învinge Progym, la Gheorgheni, Dunărea are șanse teoretice de a încheia sezonul regulat pe locul trei. Pe lângă jocul cu Progym, gălățenii mai au de susținut alte două meciuri până la finalul sezonului regulat, la Galați, 25 februarie, cu Corona Brașov, și la Miercurea Ciuc, 4 martie, cu Sport Club. Cei de la Progym mai au de jucat trei meciuri, în afara celui cu Dunărea, două cu Sportul Studențesc, 4 și 5 martie, și unul cu Steaua, 25 februarie, toate la Gheorgheni. Echipa care va încheia sezonul regulat pe locul 3 va juca în primul tur de play-off, semifinale, cu SC Miercurea Ciuc, iar locul 4 va juca cu Corona Brașov, locul 1, în semifinale.   
În acest sezon Progym și Dunărea s-au întâlnit de șase ori iar scorul meciurilor directe este 3-3. Harghitenii au câștigat cele două jocuri de la Gheorgheni, CN, returul I, 8-1 și 6-5, și unul la Galați 5-2, turul I. Dunărea s-a impus 7-4 în turul I și 5-3 în turul II, CN, la Galați, a treia victorie, 6-3, a fost în Cupa României, la Brașov.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal