HOCHEI: Dunărea joacă azi la, Cârța, cu Steaua, în Campionatul Național

19
După ce au încheiat meciurile din actuala ediție a Ligii Mol, hocheiștii de la Dunărea vor reveni la jocurile din Campionatul Național. Astfel, luni, 6 februarie, de la ora 18.30, gălățenii vor juca în etapa a II-a din ultima rotație a competiției interne, returul II, la Cârța, județul Harghita, cu cei de la Steaua Rangers București. 
Cu patru jocuri înainte de finalul sezonului regulat din Campionatul Național, Dunărea este pe locul patru cu 41 de puncte din 26 de jocuri, la două puncte în spatele echipei de pe locul trei, Progym Gheorgheni, 43 de puncte, 26 de jocuri, dar cu mențiunea că în ultima etapă a sezonului regulat Proym va juca la Gheorgheni cu Sportul. De altfel, Dunărea și Progym se vor întâlni în etapa a III-a din returul II, la Gheorgheni, 18 februarie, într-un meci ce ar putea fi decisiv pentru ocuparea locului trei la finalul sezonului regulat. Steaua București, adversara gălățenilor din jocul de luni, este pe locul 5 în clasamentul Campionatului Național cu 20 de puncte din 25 de jocuri. 
Dunărea și Steaua s-au întâlnit în acest sezon al Campionatului Național de cinci ori. Dunărea a câștigat trei dintre jocuri, 8-2, 3-2 la Galați, în turul I, și 7-3 la Cârța, în returul I, iar Steaua s-a impus 10-2 la Cârța, în returul I, și 5-2 la Galați, în turul II. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal