HOCHEI: Dunărea a pierdut meciul de la Gheorgheni cu Progym

32În etapa a III-a din returul II, Campionatul Național, ultima rotație înainte de play-off, hocheiștii de la Dunărea au pierdut cu scorul 4-10 (0-3, 1-5, 3-2), meciul de la Gheorgheni cu Progym. Pentru Dunărea cele patru goluri au fost marcate de: Ondrej Rusnak, pasă Robert Krajci și Phil Bushbacher; Phil Bushbacher două, pasatori Ondrej Rusnak, Attila Goga, Robert Krajci, și Cătălin Berdilă ajutat de Nicușor Lușneac și Szocs Szabolcs.     

Dunărea: Laszlo Arnold, Viorel Radu-portari;

Tamas Nandor, Nicușor Lușneac, Attila Goga, Juraj Durkech, Cătălin Berdilă, Pal Zsombor-fundași;

Ondrej Rusnak, Mihail Georgescu, Bogdan Neagoș, Robert Krajci, Marius Mărcuș, Alexandru Cristian Munteanu, Lorincz Levente, Mihaly Ede, Phil Bushbacher, Szocs Szabolcs, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți;


Marius Trandafir și Irimia Ghergișan-antrenori.

Până la finalul sezonului regulat Dunărea mai are de jucat două meciuri. Primul sâmbătă, 25 februarie, de la ora 18.30, la Patinoarul ”Dunărea”, cu Corona Brașov. Sezonul regulat va fi încheiat de Dunărea sâmbătă, 4 martie, la Miercurea Ciuc, cu Sport Club. După meciul de la Gheorgheni Dunărea este pe locul 4 în Campionatul Național cu 44 de puncte, din 28 de jocuri, și va juca în semifinalele Campionatul Național (play-of) cu echipa de pe locul 1 de la finalul sezonului regulat Corona Brașov. Gălățenii mai pot acumula maximum 6 puncte până la finalul sezonului regulat, în timp ce Progym, locul 3 cu 46 de puncte din 27 de jocuri, are ca și asigurate 6 puncte din cele două meciuri cu Sportul și va încheia, cel mai probabil, sezonul regulat pe locul trei. Pe lângă cele două meciuri cu Sportul, Progym mai are de disputat un meci cu Steaua.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal