HOCHEI: ”Gladiatorii” au pierdut cele două jocuri de la Miercurea Ciuc din CN juniori II

2
Cele două jocuri de la Miercurea Ciuc, din Campionatul Național al juniorilor sub 16 ani, cu liderul CS Școlar, au fost pierdute de ”gladiatori”. În primul meci juniorii gălățeni au cedat 0-7, iar al doilea a fost pierdut 2-7. Cele două goluri au fost marcate de Victor Florea și Gabriel Iordache. 
Ionuț Cristian Andrișoi și Robert Balaban-portari;  
Nicolae Smilenco, Alexandru Adrian Olenici, Alexandru Diaconu, Macar Bradcenco-fundași; 
Remus Gheorghe, Raul Maftei, Victor Florea, Anton Ciobanu, Florin Claudiu Mladin, Călin Trusan, Gabriel Iordache, Oliver Petrovici, Eduard Smiz, Edward Andrei Bosna, Denis Diaconu-atacanți;   
În lipsa lui Cristi Munteanu, plecat împreună cu echipa națională de senioare la Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa B, din Islanda, antrenorul echipei gălățene a fost Cornel Chiriță. 
După cele două înfrângeri de la Miercurea Ciuc, Gladiators Dunărea Galați ocupă locul 3 în clasamentul CN juniori II cu 37 de puncte din 18 jocuri, la 4 puncte în spatele echipei de pe locul doi CSȘ Gheorgheni. Din sezonul regulat ”gladiatorii” mai au de disputat două jocuri cu Steaua București, restante de la începutul anului ce urmează să fie reprogramate. Dacă vor câștiga cele două jocuri cu Steaua ”gladiatorii” vor încheia sezonul regulat pe locul doi și vor beneficia de un meci în plus pe teren propriu în semifinala cu CSȘ Gheorgheni. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal