HOCHEI: Victorie 6-3 cu Steaua

14
În etapa a II-a din returul II, ultima rotație înainte de play-off, hocheiștii de la Dunărea au învins cu scorul 6-3 (1-0, 3-1, 2-2) Steaua București, într-un meci disputat la Patinorul din Cârța, județul Harghita. 

Dunărea a condus 2-0 prin golurile marcate de Mihaly Ede (minutul 11.57) pasă Adrian Irimia, Mihail Georgescu, și Mykola Kolyada  (23.59) din șut de penalitate. Steaua s-a apropiat la 2-1 prin reușita fraților Butochnov (30.27), Andrei a pasat, Anton a marcat, după care până la finalul părții secunde Dunărea s-a distanțat la 4-1, prin golurile marcate de Mihail Geiorgescu, (36.35), în inferioritate numerică, din pasa lui Adrian Irimia și Mykola Kolyada, (39.25), în superioritate numerică, pasatorii fiind fundașii Goga Attila și Juraj Durkech. În ultima treime Dunărea a mai marcat de două ori, Phil Bushbacher (42.13), din pasa lui Goga Attila,  și Lorincz Levente  din pasa lui Robert Krajci și Szocs Szabolcs. Scorul final a fost stabilit prin două goluri marcate de frații Butochnov, Anton (49.40) și Andrei din șut de penalitate (55.16). 

Dunărea: Laszlo Arnold, Viorel Radu-portari;

Tamas Nandor, Nicușor Lușneac, Goga Attila, Juraj Durkech, Flinta Botond, Cătălin Berdilă, Pal Zsombor-fundași; 

Ondrej Rusnak, Mihail Georgescu, Anton Cristian Popa, Bogdan Neagoș, Robert Krajci, Alexandru Cristian Munteanu, Lorincz Levente, Mihaly Ede, Szocs Szabolcs, Mykola Kolyada, Pal Zoltan, Adrian Irimia-atacanți; 



Marius Trandafir-antrenor.

După victoria de la Cârța, Dunărea a urcat pe locul trei în Campionatul Național cu 44 de puncte din 27 de jocuri, un punct și un joc în plus față de echipa de pe locul patru, Progym Gheorgheni. De altfel, următorul meci pentru Dunărea va fi pe terenul celor de la Progym Gheorgheni, 18 februarie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal