VOLEI: Arcada, detronată din poziția de lider după înfrângerea 0-3 cu Steaua

31
Echipa masculină de volei Arcada a pierdut derby-ul etapei a XVIII-a din Divizia A1. Disputat la București, derby-ul cu Steaua a fost pierdut de Arcada cu scorul 0-3. Primul set a fost cedat de Arcada 15-25, 6-8, 10-16 la cele două momente tehnice de odihnă. Actul secund a fost pierdut de Arcada 22-25 cu 4-8 și 13-16 la cei doi timpi tehnici de odihnă. În finalul parțialului Arcada s-a apropiat la un punct de Steaua 19-18, dar Gradinarov a servit direct în plasa fileului iar cei de la Steaua s-au desprins. Setul trei a fost pierdut de Arcada 20-25. După un început echilibrat de set, 3-3, 4-4, Steaua a intrat în avantaj 8-6 la primul timp tehnic de odihnă și 16-12 la al doilea. În finalul setului, la 20-15 Arcada a reușit un parțial 4-0, cu un serviciu as al lui Caio de Pra, iar gălățenii dădeau semne de revenire, însă nu a fost doar senzația de revenire. 
Arcada: Andrey Zhekov (Filip Despotovski), Armando Danger (Caio de Pra), Șerban Pașcan (Andrei Laza), Bojan Janic, Andrei Spânu, Nemanja Radovic, Nikola Rosić-libero. Antrenori: Martin Stoev, Marian Apostu, Neculai Harabagiu. 
După înfrângerea de la Steaua Arcada a coborât pe locul doi în Divizia A1 cu 42 de puncte, un punct mai puțin decât echipa de pe primul loc Steaua București. Duminică, 26 februarie, de la ora 13.30, Arcada va juca următorul meci, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, cu LMV Tricolorul Ploiești.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal