VOLEI: Arcada joacă cu vicecampioana, luni, la ”Polivalentă”

4

După ce au eliminat campioana României, SCMU Craiova, din semifinalele Cupei, și au obținut calificarea în finală, echipa masculină de volei Arcada revine la meciurile din Divizia A1. Luni, 13 februarie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, în ultimul meci al etapei a XVII-a, Arcada va primi replica celor de la Volei Municipal Zalău, vicecampioana României, adversara din finala Cupei României.

Meciul de luni va fi primul dintr-o serie de patru în care Arcada va juca cu echipele cu care se va întâlni după sezonului regulat, în faza a II-a, grupa 1-6. După VM Zalău, Arcada va juca pe terenul celor de la Steaua București, locul 2, apoi vor juca pe teren propriu cu Tricolorul LMV Ploiești, locul 5, iar seria va fi închisă cu un meci pe terenul campionilor de la SCMU Craiova, locul 3.

Arcada și VM Zalău, cele două adversare din finala Cupei sunt angrenate și în lupta pentru titlu. După ce s-au disputat celelalte meciuri din etapa a XVII-a, Arcada se menține pe primul loc în clasamentul Diviziei A1 cu 40 de puncte din 16 jocuri, în timp ce echipa din Zalău a coborât pe locul 4 cu 37 de puncte din 16 jocuri. Arcada a profitat de înfrângerea 3-2 a celor de la Steaua la Tricolorul Ploiești iar cu o victorie în meciul cu VM Zalău se poate distanța în fruntea clasamentului.

Vicecampionii de la VM Zalău au câștigat meciul tur de la Zalău cu 3-0 (16, 18, 17), iar sezonul trecut au eliminat Arcada atât din semifinalele Cupei cât și din semifinalele Diviziei A1, însă meciurile de la Galați cu echipa din Zalău au fost câștigate de fiecare dată de Arcada.

Jocul de luni, de la Sala Sporturilor ”Dunărea” va fi arbitrat de Darius Mesca, arbitru A1, și Alin Mateizer, arbitru A2-ambii din Ploiești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal