VOLEI: Arcada joacă miercuri, în ”Polivalentă”, pentru calificarea în finala Cupei

25
Rămasă pe primul loc în Divizia A1, după ce s-au disputat și restul meciurilor din etapa a XVI-a, echipa masculină de volei Arcada, va juca miercuri meciul decisiv de calificare în finala Cupei României. De la ora 17.30, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, gălățenii vor juca pentru calificarea în premieră în finala Cupei cu SCMU Craiova-campioana României. 
După victoria 3-1 (29-27, 22-25, 28-26, 25-21), din manșa tur, de la Craiova, Arcada are nevoie să câștige minimum două puncte, două seturi, în returul semifinalei, chiar și cu o înfrângere 3-2 gălățenii se pot califica în finală.
Arcada a ajuns în penultimul act din Cupă după ce a eliminat în sferturi Steaua București, atunci liderul din Diviza A1. După 3-0 la Galați, Arcada a câștigat și returul de la București 3-2. SCMU Craiova a făcut pasul în semifinale după ce în precedentul tur a eliminat Tricolorul LMV Ploiești după setul de aur. La precedenta ediție a Cupei Arcada s-a oprit în semifinale fiind eliminată de VM Zalău, echipă ca avea să câștige și competiția, asta după ce în sferturi gălățenii au eliminat chiar SCMU Craiova după 3-2 la Craiova și 3-1 la Galați.  Meciul dintre cele două echipe din campionat, din tur, a fost câștigat de Arcada, la Galați, 3-1 (25-14, 23-25, 25-22, 25-23).  
În cealaltă semifinală se întâlnesc pentru un loc în finala Cupei, VM Zalău și Știința Explorări Baia Mare. În tur, la Zalău, Volei Municipal s-a impus cu 3-1. 
Jocul de  miercuri va fi arbitrat de Darius Mesca, arbitru A1, și Alin Mateizer, arbitru A2-ambii din Ploiești. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal