VOLEI: Înfrângere în prelungiri pentru Arcada cu Tricolorul Ploiești

12
Echipa masculină de volei Arcada pierde puncte importante în cursa pentru câștigarea titlului în Divizia A1. După înfrângerea fără puncte de la București, cu Steaua, Arcada a pierdut alte două puncte importante pe teren propriu în înfrângerea cu scorul 2-3 cu LMV Tricolorul Ploiești, deși echipa gălățeană a fost cea care a condus de fiecare dată pe parcursul jocului.
Primul set a fost câștigat de Arcada într-o manieră categorică 25-14 (8-5, 16-9). Setul doi a fost adjudecat de oaspeți 25-20 (8-6, 16-9), după setul trei Arcada conducea cu 2-1, gălățenii au câștigat setul 25-20 (8-5, 16-9), dar meciul fost trimis în tie-break după ce Tricolorul Ploiești a câștigat setul 4 25-21 (8-4, 16-13). În setul decisiv Tricolorul s-a impus 15-11, oaspeții s-au desprins în câștigători în finalul actului decisiv, după mai multe momente de egalitate din debutul setului. 
Arcada: Andrei Zhekov (Filip Despotovski), Nemanja Radovic, Caio de Pra (Miroslav Gradinarov), Șerban Pașcan (Liviu Cristudor), Bojan Janic (Filip Despotovski), Andrei Spânu (Andrei Laza), Nikola Roci-libero. 
După înfrângerea din jocul cu echipa din Ploiești, Arcada ajunge la 43 de puncte și este pe locul 4 în clasamentul Diviziei A1. Etapa viitoare duminică, 5 martie, Arcada va juca pe terenul campionilor de la SCMU Craiova.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal