VOLEI: Înfrângere în prelungiri pentru Arcada cu Tricolorul Ploiești

8
Echipa masculină de volei Arcada pierde puncte importante în cursa pentru câștigarea titlului în Divizia A1. După înfrângerea fără puncte de la București, cu Steaua, Arcada a pierdut alte două puncte importante pe teren propriu în înfrângerea cu scorul 2-3 cu LMV Tricolorul Ploiești, deși echipa gălățeană a fost cea care a condus de fiecare dată pe parcursul jocului.
Primul set a fost câștigat de Arcada într-o manieră categorică 25-14 (8-5, 16-9). Setul doi a fost adjudecat de oaspeți 25-20 (8-6, 16-9), după setul trei Arcada conducea cu 2-1, gălățenii au câștigat setul 25-20 (8-5, 16-9), dar meciul fost trimis în tie-break după ce Tricolorul Ploiești a câștigat setul 4 25-21 (8-4, 16-13). În setul decisiv Tricolorul s-a impus 15-11, oaspeții s-au desprins în câștigători în finalul actului decisiv, după mai multe momente de egalitate din debutul setului. 
Arcada: Andrei Zhekov (Filip Despotovski), Nemanja Radovic, Caio de Pra (Miroslav Gradinarov), Șerban Pașcan (Liviu Cristudor), Bojan Janic (Filip Despotovski), Andrei Spânu (Andrei Laza), Nikola Roci-libero. 
După înfrângerea din jocul cu echipa din Ploiești, Arcada ajunge la 43 de puncte și este pe locul 4 în clasamentul Diviziei A1. Etapa viitoare duminică, 5 martie, Arcada va juca pe terenul campionilor de la SCMU Craiova.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal