BASCHET: Fetele de la Phoenix au pierdut la o posesie pe terenul viceliderului în top 6

3

Echipa feminină a clubului Phoenix a fost foarte aproape să obțină o nouă victorie de prestigiu în top 6 LNBF. În prima etapă din returul grupei valorice 1-6 Phoenix a pierdut la o posesie, 50-53, jocul de pe terenul viceliderului ligii feminine CSM Târgoviște.

Phoenix a câștigat primul sfert 13-11, gazdele s-au impus în sfertul secund 13-9, astfel că la pauza mare avea un avantaj de o posesie 24-22. În sfertul trei Phoenix a preluat inițiativa și s-a impus 19-15, iar înainte de ultimul parțial Phoenix avea un avantaj de două puncte 41-39. Phoenix a marcat puțin în sfertul patru 9 puncte, în timp ce gazdele au reușit să înscrie 14 puncte. Egalitatea s-a menținut până aproape de finalul meciului, cu 7 secunde înainte de final McKenzie a marcat pentru 50-51, scorul final fiind stabilit din două libere de gazde. 
Katie Rtuan a fost cea mai bună marcatoare de la Phoenix cu 12 puncte (2×3). În ”double digit” a mai încheiat jocul doar Sanice Steenholdt cu 11 puncte. Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost: Romina Filip 7p, Myneshia McKenzie 7p, Janette Jackson 7p, Erica Covile 4p, Alexandra Dumitrache 2p. 
În clasament Phoenix se menține pe locul 5 cu 12-12. Următorul meci este programat pentru sâmbătă, 11 martie, pe teren propriu cu liderul Sepsi Sfântu Gheorghe.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal